2a divisió FEF

El Badalona derrota l'Alcoià en el millor partit a Montigalà

Victòria de justícia. Morgado va avançar els escapulats (24'), les aturades de Morales van esvair el moment dels visitants en la segona part i Gassama ver fer el gol de la sentència (78')

El Badalona va aconseguir una victòria convincent i de prestigi contra un dels candidats a jugar la fase d'ascens, l'Alcoià, que li permet consolidar-se en la zona tranquil·la, a deu punts de les places de descens. L'equip de Manolo González va fer el millor partit de la temporada al seu camp de Montigalà, amb una primera part esplèndida, i va vèncer gràcies als gols de Morgado (24') i Gassama (78'). El Badalona ja havia tingut ocasions per marcar quan Morgado va superar el porter Marc Martínez després d'una centrada des de l'esquerra que Mongil no va poder rebutjar. El mateix Morgado i Eugeni eren els jugadors més actius d'un equip que va generar més accions ofensives del que és habitual. L'Alcoià va millorar després del descans. Va tenir un moment en què hauria pogut empatar, però llavors el protagonista va ser el porter Morales, que va fer dues bones aturades en els intents de Liberto. Els visitants havien tingut l'oportunitat d'entrar en el partit, no la van aprofitar i van veure com el Badalona els tornava a colpejar. Gassama, que acabava d'entrar al camp, es va aprofitar d'una acció prolongada per Óscar Muñoz per rebre la pilota en bona posició i superar el porter Marc Martínez. El segon gol va sentenciar el partit, ja que l'Alcoià no va tenir capacitat de resposta i el Badalona va poder segellar un bon triomf.

BADALONA2
ALCOIÀ0

BADALONA: Morales, Akrong, Fran Grima, Amantini (Carroza, 55'), Enric Pi, Sergio Maestre, Morgado, Toni Lao, Óscar Muñoz, Ibon Gutiérrez (Gassama, 77') i Eugeni (David Serrano, 71'). ALCOIÀ: Marc Martínez, Modes (Devesa, 87'), Navarro, Mongil, Óscar López, Carles Salvador, Liberto, Anaba, Yacine (Fall, 75'), Rubén Ramos (Luismi, 46') i Álex Cortell. GOLS: 1-0 (24') Morgado. 2-0 (78') Gassama. ÀRBITRE: Espasandín Cores. T.G.: Als locals Amantini, Ibon Gutiérrez i Óscar Muñoz, i als visitants Yacine, Óscar Muñoz, Luismi i Liberto.