2a divisió FEF

Carregats de raons

Tercer lloc consolidat. El Cornellà, que va brillar en els primers 25 minuts, s'aferma a la zona d'ascens amb un triomf solvent contra el Llosetí

El Cornellà té ganes de festa i continua sumant arguments per pensar que, d'aquí a deu jornades, la farà grossa. L'equip de Jordi Roger, que ha aconseguit imprimir en els seus pupils la manera apassionada que té de viure el futbol, es va imposar al Llosetí amb solvència. Els verds, que s'afermen al tercer lloc, en van fer prou amb 25 minuts inicials, en què van brillar, per encarrilar una victòria que es rubricaria en el segon temps. El 2-0, de fet, va ser un resultat curt, ja que en l'arrencada Mingo va salvar els balears de rebre algun gol més. L'única diana del primer temps va fer-la Mairata en pròpia porta, i la sentència va ser cosa d'Abraham, un mag que explota millor els seus trucs en equips del perfil del Cornellà. Si se sent referent, ho és. La consigna amb què el conjunt de casa va saltar a la gespa era molt clara: que ningú no es refiï del Llosetí. Així, els de Jordi Roger van sortir a mossegar i van passar per sobre dels de Nico López. El Cornellà va ser com una piconadora. Poc esmolada, això sí, perquè gairebé totes les arribades van acabar frustrades per les intervencions de Mingo. El porter dels balears, però, no va poder fer res per evitar que Mairata, en una falta servida amb mestria per Abraham, enviés la pilota al fons de la xarxa en el minut 12. Va ser a partir de l'1-0 quan el sentinella visitant va suar més, ja que els cornellanencs van aclaparar el rival amb les seves alternatives en atac, generant grans oportunitats per sentenciar. Les més clares, d'Abraham i Lucas Gafarot, dos dels homes més incisius en el matí d'ahir. Amb el pas dels minuts, el Cornellà va abaixar una marxa i va decidir que li convenia més controlar que envestir.
Marcos i Abraham
“Sóc un afortunat, tinc el millor porter i el millor davanter de la categoria”, va dir Jordi Roger després del partit d'ahir. El tècnic del Cornellà feia referència a Marcos i Abraham, que van ser els dos protagonistes de la segona part. El primer, perquè va lluir-se en les poques rematades dels mallorquins i, el segon, perquè va sentenciar en el minut 66, aprofitant un bon contraatac iniciat per Masqué i conduït per Lucas Gafarot.

LLOSETÍ0
CORNELLÀ2

CORNELLÀ: Marcos; Joel, Borja, Uche, Ñoño; David Garcia; Gómez (Pelegrín, 77'), Fran Piera (Masqué, 61'), Marc Caballé, Lucas Gafarot; i Abraham (Javi Boix, 88'). LLOSETÍ: Mingo; Campins, Mairata, Rigo, Javi Ramos (Jaume Pol, 46'); Alomar, Lirola; Regis (Bedri, 75'), Thiago, Héctor (Pep Biel, 61'); i Joan Salvà. GOLS: 1-0 (12') Mairata, en pròpia porta. 2-0 (66') Abraham. ÀRBITRE: Hernández Lorenzo. T.G.: Al local Joel i als visitants Héctor i Alomar. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.

Durant tot l'any hem estat a dalt i ens estem guanyant el dret a fer ‘play-off'. No serà fàcil, però volem disputar-lo