2a divisió FEF

El Sabadell es desinfla en el segon temps i cau al Collao

Errades fatals. Dues badades ( 54' i 59') van aplanar el camí de l'Alcoià

El Sabadell va caure de manera clara al camp de l'Alcoià per culpa d'una mala segona meitat i es manté ancorat en terra de ningú, en la zona mitjana de la classificació. La primera part va ser igualada, amb domini altern. Els vallesans van controlar el duel al principi i just abans del descans, amb pilota al travesser de Batanero inclosa. En la segona part, una pèrdua en la sortida de la pilota i una jugada mal defensada van acabar amb els gols de Liberto i Alfaro. Els intents del Sabadell per reaccionar van ser tímids i, a més, va veure com l'Alcoià sentenciava el partit amb un golàs de Luismi, que va batre Craviotto amb un gran xut.

ALCOIÀ3
SABADELL0

ALCOIÀ: Marc Martínez, Mode, Navarro, Mongil, Mario, Fran Miranda, Alfaro, Carles Salvador (Anaba, 81'), Álex Cortell (Devesa, 86'), Rubén Ramos (Luismi, 69') i Liberto. SABADELL: Craviotto, Pastells, Valentín (Forniés, 55'), Alcañiz, Agustín, De Val (Osado, 71'), Eloy Gila (Pirulo, 78'), Batanero, Manel Martínez, Adama i Bruno Vinicius. GOLS: 1-0 (54') Liberto. 2-0 (59') Alfaro. 3-0 (85') Luismi. ÀRBITRE: Adrián Lixandru. T.G.: Als locals Mongil i Liberto; i al visitant Valentín. T.V.: Cap.