2a divisió FEF

Paren els peus al Barça B

Victòria del Lleida. El conjunt de la Terra Ferma va trencar la dinàmica de nou partits invicte del filial blaugrana gràcies a l'encert de Pau Bosch i Marc Martínez en el segon temps

Després de reforçar-se amb futbolistes bregats en el mercat d'hivern, el Barça B no havia trobat ningú que li parés els peus. Fins ahir. El filial blaugrana tenia una visita clau al Camp d'Esports i va ensopegar contra un Lleida sòlid i eficient, que fa un gran pas endavant amb vista a les seves aspiracions i frena les dels de Gerard López. Els barcelonins, amb tot, veuen tallada una ratxa de nou partits invictes. L'encert de Pau Bosch i Marc Martínez després de la represa van dictar sentència. Abans, en la primera part, es van veure dos equips amb molt de respecte mutu i hi va haver poques ocasions. Només els visitants Borja i Perea, i el local Manu Onwu van intentar-ho, però sense posar en excessius problemes els dos porters, que van estar atents. El pas pels vestidors va anar de meravella al Lleida, que va sortir amb més fam. Així, els de la Terra Ferma van estirar línies i van aproximar-se més a l'àrea d'Ortolà. El primer gol va arribar en una acció d'estratègia en el 56', quan Marc Martínez va servir una falta llunyana i Pau Bosch va aprofitar una mala sortida del porter visitant per acabar posant el cap en una acció enrevessada, en què els blaugrana van reclamar falta del Lleida. L'1-0 va reforçar els de casa i Colinas va estar a punt de fer el segon en el 58'. Tampoc va aprofitar l'atacant local un contraatac poc després. A poc a poc, això sí, els visitants van anar entrant en joc. Ho intentarien Perea (76') i Kaptoum (84') sense fortuna. L'encert, al final, va tornar a somriure els de casa, que van aprofitar un penal força evitable de Samper sobre Carlos Rodríguez per sentenciar. Marc Martínez no va fallar des dels onze metres i va permetre al Lleida guanyar el partit i també el goal average respecte del filial blaugrana.

LLEIDA2
BARÇA B0

LLEIDA ESPORTIU: Iván Crespo, Óscar Rubio, Arnau, Albístegui, Pau Bosch, Toño Vázquez, Julen Colinas (Raúl Fuster, 79'), Marc Martínez, Manu Onwu (Carlos, 70'), Vega (Carbonell, min 88) i Urko Arroyo. BARÇA B: Ortolà, Palencia, Moisés (Lee, 77'), Tarín, Borja López (Kaptoum, 58'), Fali (Samper, 56'), Xemi, Gumbau, Dani Romera, Perea i Salva Chamorro. GOLS: 1-0 (56') Pau Bosch. 2-0 (92') Marc Martínez, de penal. ÀRBITRE: García Ballesteros. T.G.: Als locals Pau Bosch, Manu Onwu, Albístegui i Julen Colinas, i als visitants Borja López, Fali i Palencia. T.V.: Al visitant Gumbau (89'), per doble amonestació.

ELS VESTIDORS

Si tenim en compte el rival que hi havia al davant, hem fet un partidàs. Ens hem merescut el triomf
Imanol Idiakez
ENTRENADOR DEL LLEIDA
Ja veurem si hem fet un pas enrere, però tenim opcions d'enganxar-nos i ho intentarem
Gerard López
ENTRENADOR DEL BARÇA B

Lee i debuta amb el B i juga un quart d'hora

Una de les notes positives per als blaugrana del partit d'ahir al Camp d'Esports va ser el debut d'una de les perles del futbol formatiu del Barça amb el filial: l'extrem coreà Seung Woo Lee, que va disputar els darrers quinze minuts després de substituir Moisés en el 77'. El prometedor atacant va intentar entrar en joc però l'ofici del Lleida li ho va impedir. Lee, amb tot, va tastar una categoria més exigent que la divisió d'honor juvenil, on el Barça, recent eliminat de la UEFA Youth League, està tenint una temporada força discreta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)