2a divisió FEF

Victòria de seny i passió

Amb èpica. L'Hospitalet aconsegueix un triomf que pot ser clau per a la permanència tot i veure's perjudicat per un arbitratge incomprensible i jugar des del 41' amb dos jugadors menys

Ni l'àrbitre aragonès Sánchez Alba, amb una actuació tan deplorable com incomprensible, va aconseguir esguerrar el matí a l'Hospitalet. Els riberencs van mostrar la seva versió més apassionada i van trencar la mala ratxa a casa amb una victòria èpica contra l'Eldenc. Els de Martí Cifuentes van aconseguir els tres punts tot i jugar amb dos homes menys des del minut 41. Per treure's el barret. Era impossible que el matx comencés millor per als interessos dels de casa, que en el minut 6 ja anaven al davant en el marcador gràcies a Ivan Guzmán. L'extrem va guanyar l'esquena a la defensa i va definir amb encert davant de Marcano. Deu minuts després va arribar el 2-0, amb un penal executat per Christian Alfonso. En l'acció de la pena màxima, això sí, ja s'albirava un arbitratge estrany, ja que Marcano havia fet caure Corominas dins l'àrea quan es disposava a marcar i tan sols va veure la groga. Amb el 2-0 es podia entreveure un partit plàcid, però res més lluny de la realitat. Sánchez Alba va voler-hi posar emoció amb decisions difícils de digerir. En el 22' va expulsar Savall per dues grogues per dues mans, la segona de les quals va suposar un penal transformat per Cañadas, i, en el 41', qui va veure la vermella va ser Cristian Gómez, també per dues grogues. I si això no fos suficient, en el 29' Gotor havia fet l'empat amb una rematada de cap implacable després d'un córner. S'arribava al descans amb un 2-2, nou homes i amb Martí Cifuentes també expulsat. Pintaven bastos. Ahir, però, els contratemps van fer créixer un l'Hospi que, amb criteri, ordre i actitud, va abassegar un Eldenc inoperant. Enmig d'aquest sidral, Sánchez Alba mig va compensar els de Martí Cifuentes assenyalant un penal per una falta d'Urzaiz que semblava fora de l'àrea. De nou, Chrisitan Alfonso va prendre la responsabilitat i va fer el 3-2 definitiu (74'), un resultat que pot ser clau per a la permanència.

L'HOSPITALET3
ELDENC2

L'HOSPITALET: Aulestia, Sierra, David López, Prior, Savall, Tià Sastre, Cristian Gómez, Puerto (Marc Vales, 78'), Iván Guzmán, Corominas (Raúl Torres, 64') i Christian Alfonso (Oliva, 88'). ELDENC: Marcano, Ortega (Juanfran, 74'), Pepe Sellés, Gotor, Urzáiz, Meca (Belforti, 51'), Petcoff, Cañadas, Fresno, Tacón (Castillejo, 61') i Carlitos. GOLS: 1-0 (6') Ivan Guzmán. 2-0 (17') Christian Alfonso, de penal. 2-1 (23') Cañadas, de penal. 2-2 (29') Gotor. 3-2 (74') Christian Alfonso, de penal. ÀRBITRE: Sánchez Alba. T.G.: Als locals Prior i Tià Sastre; i als visitants Marcano, Ferran Tacón i Urzáiz. T.V.: Als locals Savall (22') i Cristian Gómez (41'), doble amonestació. També va expulsar el tècnic riberenc Martí Cifuentes (36'). PÚBLIC: Uns 450 espectadors.

Aquest és l'Hospi que tots volíem veure. En la segona part els jugadors han mostrat el seu orgull