2a divisió FEF

Tres punts, però no surten del pou

En promoció. L'Olot suma la victòria per l'eliminació de l'Huracán, però l'empat de la Pobla li impedeix treure el cap de les posicions més fatídiques de la taula

L'Olot va sumar tres punts sense sortir a jugar. El conjunt de la Garrotxa va sumar la victòria contra l'Huracán de València (1-0) arran de la desqualificació dels valencians de la competició. Els tres punts són aire fresc per als jugadors dirigits per Santi Castillejo, que veuen com es tornen a acostar als seus rivals més directes. L'alegria garrotxina podria haver estat total si, a més de l'Olímpic de Xàtiva, que va perdre contra l'Espanyol B (4-0), la Pobla de Mafumet hagués fet el mateix contra el Cornellà. El conjunt tarragoní, però, va empatar contra els del Baix Llobregat i, gràcies al punt sumat, es mantenen fora de les posicions de perill.

L'Olot surt del descens directe i ara ocupa la setzena posició, que l'obligaria a participar en una promoció de permanència, a partit d'anada i tornada, contra un dels altres tres setzens classificats dels altres grups de la categoria. La situació dels olotins no és per tirar coets, però els tres punts sumats permeten fer bons els dos últims empats –contra l'Atlètic Balears a casa (1-1) i al camp del València Mestalla (0-0)–, en els dos primers duels del navarrès Santi Castillejo com a entrenador olotí.

El conjunt de la Garrotxa afrontarà el proper duel de lliga amb quinze dies profitosos per recuperar jugadors –s'espera que hi arribin a temps Hèctor Simón, Reverter, Rojas i, probablement, Sergio Ortiz. Aclarir idees i assimilar els nous conceptes de Castillejo anirà bé a la plantilla, que sap que tindrà un tram final de campionat dur, exigent i amb molta pressió. El primer pas serà dissabte contra l'Eldenc (a les 18 h), un equip que es va endur un sac de gols del municipal en la primera volta (5-0) i que afrontarà el matx amb ànims de revenja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)