2a divisió FEF

Un any és massa temps

2a divisió B. Si no guanya en la propera jornada al camp de l'Eldenc, l'Olot passarà més de 365 dies sense conèixer la victòria fora de casa. Reaccionar a fora, clau per obtenir la salvació

L'Olot és setzè en la taula després de 29 jornades de lliga disputades. L'actual posició, obligaria als olotins a jugar la promoció de permanència a la categoria, un maldecap que vol evitar de totes les maneres possibles, com el descens directe, el temor i principal perill. Per fer-ho, la fórmula dels de la Garrotxa és clara. El municipal ha de ser un fortí per al qual hi passaran els rivals més directes en la taula –l'Olímpic, la Pobla de Mafumet, l'Hospitalet, el Llosetí i el Llevant B– i, a més, la millora fora de casa ha de ser un imperatiu per als de Castillejo. Els olotins van aconseguir l'última victòria fora de casa el 29 de març de 2015 contra el Badalona (0-3). Des de llavors, el balanç és pèssim –deu derrotes i set empats–, una xacra que ha impedit als garrotxins encadenar una bona sèrie de resultats i sortir de la part més baixa de la taula, on hi han viscut des de l'inici de la temporada.

Si no guanyen el proper partit al camp de l'Eldenc (dissabte a les 18.00 h), l'Olot allargarà l'agonia a domicili i la sequera de bons resultats lluny de la Garrotxa a més d'un any. Evitar la dubtosa estadística no serà fàcil pels de Castillejo, que visitaran el Nuevo Pepico Amat per enfrontar-se a un equip que va sortir caldejat del municipal en la primera volta (5-9) i que tindrà, segur, ànims de revenja.

Més enllà de l'any nefast que ha firmat, la productivitat de l'Olot fora de casa des que va aterrar a la categoria ha estat baixa. En el curs de l'estrena, els garrotxins, amb Edu Vílchez i Arnau Sala com a tècnics només van guanyar tres partits i en van empatar sis en els dinou enfrontaments. La campanya passada, amb Sala i Rodri, els números van millorar substancialment amb sis victòries i quatre empats que, en tot cas, no van permetre ocupar una posició en la taula millor de la tretzena final.

L'equip haurà d'alliberar-se i treure's el pes que l'oprimeix fora de casa si vol salvar la categoria.

Curs 2014/15
Hèrcules-OLOT
2-0
Alcoià-OLOT
1-0
Reus-OLOT
1-0
Curs 2015/16
Vila-real B-OLOT
2-0
Reus-OLOT
3-0
Badalona-OLOT
0-0
Atl. Balears-OLOT
1-1
Huracán-OLOT
3-1
Olímpic-OLOT
2-2
Pobla de Maf.-OLOT
2-2
l'Hospitalet-OLOT
1-1
Llosetí-OLOT
1-0
Llevant B-OLOT
3-0*
Alcoià-OLOT
2-2
Lleida Esp.-OLOT
2-0
Barça B-OLOT
2-0
Sabadell-OLOT
3-0
València B-OLOT
0-0 *
El partit va acabar 2-2 però per alineació indeguda el comitè va donar el partit per perdut a l'Olot (3-0).
Totals:
10 derrotes i 7 empats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)