2a divisió FEF

En l'adversitat surt el talent

2a divisió B. L'Hospi va trencar contra l'Eldenc una ratxa de cinc mesos sense guanyar a casa, en un partit en què va fer el gol de la victòria en el segon temps, amb nou homes sobre la gespa

Que l'Hospi és un bloc amb talent i quirats és inqüestionable. Els resultats, però, semblaven encaparrats a demostrar el contrari. Això, fins diumenge passat, en què l'equip riberenc va aconseguir la victòria tot i jugar tota la segona part amb dos homes menys. La falta d'actitud que s'havia recriminat a la plantilla en algunes ocasions va ser història –almenys durant 90 minuts– i els de la franja vermella van dominar davant un equip que tota la temporada ha mostrat que, tot i no tenir renom, té talent: l'Eldenc. La llosa que suposava jugar a casa, on l'equip del Barcelonès feia cinc mesos que no guanyava, es va esfumar.

“Vam arribar al descans desconnectats i en xoc després de les dues vermelles i del 2-2, però el mister ens va dir que fóssim fidels a la nostra identitat i ens relaxéssim, que així rascaríem alguna cosa”, explica Ivan Guzmán, que va marcar el primer gol. I va funcionar. Martí Cifuentes, de fet, alaba que la crítica que va enviar després de caure contra el València Mestalla quinze dies enrere calés entre els seus pupils. “En la segona part els jugadors han donat una lliçó d'orgull i han sabut entendre el missatge que se'ls va enviar”, va dir després del matx el tècnic vallesà, que creu que la qualitat dels seus aflora com més maldades van. “L'Hospi és un equip que s'ha fet a còpia de moltes hòsties i la majoria de jugadors de la plantilla n'han rebut al llarg de la seva carrera”, va afirmar l'entrenador de Sant Cugat, que hi va afegir: “Tal com s'ha vist en altres ocasions, quan aquests futbolistes estan al límit, és quan treuen tot el nivell que tenen dins.” Una frase que corrobora Ivan Guzmán: “Aquí hi ha molts futbolistes que hem tingut moments fumuts en el passat, però en els moments de dificultat fem aflorar la nostra qualitat.”

És per tot plegat que Martí Cifuentes creu que cal tractar bé els seus homes. Cal tacte i un pèl de paciència. “Si els donem afecte, aquest perfil de futbolistes talentosos trauran tot el futbol que tenen dins”, va dir l'entrenador riberenc, que confia que aquesta qualitat permeti allunyar l'Hospitalet de la zona perillosa. Guzmán també creu que “el parit contra l'Eldenc serà un punt d'inflexió”, ja que hi ha qualitat per evitar sofriments: “Amb els tres últims punts ens hem tret una llosa de sobre, sobretot perquè ens estava costant Déu i ajuda guanyar a casa. Ara estarem més tranquils, farem el nostre joc i tot fluirà més.”

LES FRASES

Aquí hi ha molts jugadors que hem tingut moments fumuts i, quan van maldades, traiem la nostra millor versió
Ivan Guzmán
extrem de l'hospitalet
Als jugadors se'ls ha de donar afecte perquè treguin tot el futbol que tenen a dins, i això és feina sobretot del tècnic
Martí Cifuentes
entrenador de l'hospitalet
L'Hospi és un equip que s'ha fet a còpia d'hòsties i la majoria de jugadors que tenim n'han rebut. Quan hem estat al límit, però, han tret tota la seva qualitat

El club riberenc recorrerà contra les expulsions

L'Hospitalet va acabar indignat amb el surrealista arbitratge d'Alejandro Sánchez Alba i presentarà recurs per les tres vermelles que hi va haver –la segona groga a Savall, la segona groga a Cristian Gómez i l'expulsió a Martí Cifuentes– aportant proves videogràfiques. També recorrerà contra la incidència que el col·legiat va apuntar en l'acta: un suposat cop de cap de Lucas del Campo a l'àrbitre assistent. Com a prova per demostrar que aquesta agressió no es va produir, el club riberenc aportarà un informe dels Mossos d'Esquadra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)