Nàstic

Una solució per al carril dret

Nàstic. Sense Xisco Campos, sancionat, ni Valentín, lesionat, Moreno ha de buscar un lateral dret, que no serà Calavera, que encara s'entrena amb el filial malgrat que va demanar perdó

La baixa per sanció de Xisco Campos –va veure la cinquena targeta groga contra la Ponferradina– provoca un maldecap a Vicente Moreno pel que fa a la posició de lateral dret per al partit de diumenge a la tarda al nou San Mamés contra l'Athletic B. El mallorquí és el futbolista que en les últimes jornades ha ocupat aquesta demarcació, ja que els dos laterals drets purs de la plantilla grana no estan disponibles des de fa dies per raons diferents. Gerard Valentín es va lesionar fa gairebé dos mesos –un trencament fibril·lar als isquiotibials de la cama dreta– i, tot i que està en la recta final de la recuperació, no es vol forçar el seu retorn perquè és reincident en aquest tipus de lesions i hi ha perill que recaigui. Jordi Calavera, per la seva banda, va ser apartat del primer equip, també fa cosa de dos mesos, per decisió de la directiva perquè, després de comprometre's a renovar amb el Nàstic, va signar per l'Eibar per a la temporada vinent. La setmana passada, el de Cabra del Camp va justificar la seva decisió i va demanar disculpes en una compareixença pública, amb la intenció que la situació es desbloquegés, però de moment Calavera es continua entrenant amb el filial, la Pobla de Mafumet. El president, Josep Maria Andreu, assegura que el club accepta les disculpes del defensa i es mostra content per les seves explicacions, però diu que si no ha tornat al primer equip és per decisió del cos tècnic.

Sigui com sigui, el que sembla clar és que Calavera no serà l'escollit per Vicente Moreno per jugar a Bilbao, de manera que caldrà utilitzar un central. Els més ben situats són Xavi Molina, que últimament és titular a l'eix de la defensa amb Iago Bouzón, i que ja ha jugat diverses vegades en aquesta posició al Nàstic, i Daisuke Suzuki, que encara no ha debutat des que va arribar en el mercat d'hivern. Tampoc es pot descartar que jugui a la dreta el mateix Iago Bouzón. Previsiblement, el que no jugui de lateral dret ho farà de central, tot i que també hi ha l'opció de Pablo Marí per a l'eix de la defensa.

AMB EL FILIAL

Segons el president, que encara s'entreni amb la Pobla és decisió del tècnic

PER COBRIR EL FORAT

Xavi Molina i Suzuki, que no ha debutat, són les opcions més probables

GIREN FULL

El club accepta les disculpes de Jordi Calavera, però reitera que es va equivocar

Bouzón no es refia del cuer, l'Athletic B

No es pot descartar que Vicente Moreno utilitzi per al lateral dret Iago Bouzón, que ja va jugar en aquesta posició els últims minuts del duel contra la Ponferradina, quan els grana jugaven amb tres defenses. El gallec considera important guanyar a San Mamés per la igualtat que hi ha a la zona alta, però té clar que serà molt complicat: “L'Athletic B va últim, però per joc i domini hauria merescut més punts. A més, els filials són equips diferents, que es regeixen per altres objectius més enllà de la classificació.” Iago Bouzón assegura que el vestidor del Nàstic no nota la pressió per guanyar, sinó la motivació i l'orgull d'haver-s'ho guanyat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)