2a divisió FEF

La permanència passa per casa

2a divisió B. L'Olot jugarà cinc dels vuit últims partits al seu camp, tres dels quals seran contra rivals directes

L'Olot torna a ocupar posicions de descens directe després de la combinació de resultats de la 30a jornada. La derrota de dissabte al camp de l'Eldenc el va deixar provisionalment en el 16è lloc –el de la promoció de descens–, però l'Olímpic de Xàtiva el va avançar ahir en la classificació després d'imposar-se a l'Hospitalet (2-1). L'Olot és ara 17è, empatat a 29 punts amb el Llevant B. Només queden 8 partits i 24 punts en joc i les presses ja són ara una urgència total.

Tant els jugadors com el cos tècnic s'encomanen al fet que l'Olot jugarà més partits a casa (5) –tres dels quals contra rivals directes– que a fora (3). La jornada que ve disputarà el primer a casa contra l'Olímpic de Xàtiva. Amb una victòria, els dos equips tornarien a intercanviar-se les posicions i l'Olot sortiria del descens directe, però qualsevol altre resultat el faria recular, com a mínim, fins al 18è lloc. I és que l'equip que el segueix, el Llevant B, sumarà segur els tres punts perquè li tocaria enfrontar-se a l'Huracán, equip expulsat de la lliga per impagaments arbitrals. L'Olot, a més, ja no pot comptar amb aquests tres punts, perquè ja els va sumar en la jornada anterior. La permanència, doncs, passa per casa, on també vindran dos rivals directes més, el Llosetí (36a jornada) i el Llevant B (38a jornada). “Hem d'estar tranquils, amb els nervis no anem enlloc, queden vuit jornades i tenim més partits a casa que a fora”, valorava Gato dissabte, una lectura que també feia l'entrenador Santi Castillejo: “Tenim cinc partits a casa que són cinc finals. Per mantenir la categoria, els hem de guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)