2a divisió FEF

El Lleida tampoc no afluixa

Triomf blau a Montigalà. El conjunt de la Terra Ferma s'imposa al Badalona amb dos gols psicològics de Pau Bosch i Carlos Rodríguez i es manté de ple en la batalla pel ‘play-off'

Per jugar el play-off cal capacitat d'adaptació a les circumstàncies i ahir el Lleida va demostrar que disposa d'aquesta virtut. Tal com va fer tres mesos enrere en la seva vista a Cornellà, els homes d'Imanol Idiakez van mostrar la seva solvència en superfícies petites i, en un parell de fogonades, van fulminar un Badalona voluntariós però desencertat. Dos gols psicològics, l'un just abans del descans i l'altre just després, van ser suficients per tornar a la Terra Ferma amb els tres punts i la sensació que jugar la promoció és molt factible. Després d'un inici equilibrat, en què el Lleida va sentir-se un pèl més còmode, el Badalona va estar a punt de sorprendre els visitants en el 21', amb una gran rematada d'Akrong que va salvar un Ivan Crespo cada dia més solvent. Amb el pas dels minuts tot es va equilibrar, però aquesta igualtat la va trencar Pau Bosch just abans del descans (43'), rematant amb el cap una precisa centrada d'Arnau. Cop psicològic per als de casa, que tot i això van tenir l'empat molt a l'abast just després, amb un penal xutat per Óscar Muñoz que Crespo va tornar a salvar.
El segon cop, definitiu
De l'1-1 just abans del descans es va passar al 0-2 tot just després. I el cop ja resultaria massa fort per a l'equip de Manolo González. L'encarregat de fer el segon gol del matí va ser l'atacant Carlos Rodríguez, que va aprofitar un refús defensiu del seu equip per guanyar l'esquena a la defensa escapulada i batre Marc Vito amb un xut ajustat al pal. Amb dos gols de marge, el Lleida va mostrar la solvència defensiva que l'ha caracteritzat aquesta temporada i va evitar que hi hagués cap sorpresa, contra un Badalona que va acabar frustrat davant l'ofici del conjunt blau.

LLEIDA2
BADALONA0

BADALONA: Marc Vito; Akrong, Amantini (Sekou, 50'), Carroza (Calderón, 70'), Fran Grima; Maestre, Toni Lao, Ibon; Morgado, Óscar Muñoz i David Serrano (Eugeni, 50'). LLEIDA ESPORTIU: Crespo; Óscar Rubio, Ekhi, Molo, Raúl Fuster; Pau Bosch, Marc Martínez; Carlos Rodríguez (Toño Vázquez, 74'), Vega, Arnau (Mia Guasch, 68'); i Manu Onwu (Diego Suárez, 85'). GOLS: 0-1 (43') Pau Bosch. 0-2 (46') Carlos Rodríguez. ÀRBITRE: Martínez Santos. T.G.: al local Sekou i al visitant Raul Fuster. PÚBLIC: Uns 500 espectadors.

Ens sabem adaptar a les circumstàncies. En moments decisius hem estat encertats i després l'equip ha fet un gran treball col·lectiu
El partit ha estat molt igualat, però l'encert del Lleida en moments clau ha acabat decidint
Manolo González
entrenador del badalona
Al principi vam tenir moltes adversitats i vam tirar endavant. Lluitarem fins al final
Imanol Idiakez
ENTRENADOR DEL LLEIDA

El grup dels candidats queda delimitat

Encara queden vuit jornades i 24 punts en joc, però el marge per a les sorpreses és cada cop més petit i, després dels resultats d'aquest cap de setmana, s'ha format un petit grup de candidats al play-off que ha agafat cert marge. És el que formen el Vila-real B, el Reus, el Cornellà, l'Hèrcules i el Lleida. La diferència entre el primer i el cinquè, a més, s'ha ajustat i és de només 7 punts. Més lluny són l'Eldenc i l'Atlètic Balears, que després de guanyar aquest cap de setmana tenen el quart a 4 i 6 punts, respectivament. D'altra banda, els dos filials que havien ressorgit, el Barça B i el Mestalla, van perdre i tenen gairebé impossible enganxar-se a la lluita per la fase d'ascens. Una cosa similar li passa a l'Alcoià, que va perdre al camp del Balears. Val a dir, això sí, que els blanc-i-blaus tenen tres punts més que els dos filials i sumaran pròximament el triomf contra l'Huracán.