2a divisió FEF

Sòlids, nets i polits

2a divisió B. El Lleida, que és l'equip més difícil de batre i només ha rebut 17 gols en 30 jornades, és també el segon conjunt menys amonestat

Intensitat i solidesa no són necessàriament sinònims d'agressivitat. Almenys això és el que està demostrant el Lleida Esportiu aquest curs. L'equip que dirigeix Imanol Idiakez, fiable com cap altre equip un cop va esvair els dubtes generats a principi de temporada, encadena quatre jornades imbatut i això, juntament amb l'efectivitat demostrada en els darrers dos partits, l'ha confirmat com a candidat ferm a l'ascens. El bagatge defensiu dels de la Terra Ferma, que són de lluny l'equip més sòlid –17 gols en contra en 30 jornades– s'ha basat en la solvència i el rigor en la contenció, ja que no han necessitat cometre gaires faltes per aturar el joc del rival. Una bona mostra d'això és la impecable estadística de targetes: el Lleida ha rebut tan sols 67 amonestacions en 30 jornades: una mitjana de 2,2 targetes per partit. Només l'Olot és més net –una cartolina menys–, però els garrotxins són a la zona perillosa i han rebut més del doble de gols (38).

La plantilla blava entén que aquesta solidesa és la clau per aspirar al play-off i creu que, més enllà de tota la tasca tàctica i física, hi ha una qüestió psicològica. “Tenim confiança i això es nota; rendim a un gran nivell en defensa”, diu el porter Ivan Crespo, una afirmació que Molo rubrica: “La bona dinàmica de l'equip repercuteix en el rendiment defensiu: som un bloc molt fort i molt sòlid.”

LES FRASES

La bona ratxa de l'equip també ens està ajudant des del punt de vista defensiu. Som molt forts i sòlids
M. Casas, ‘Molo'
DEFENSA DEL LLEIDA
Estem rendint a un gran nivell en l'aspecte defensiu; es nota que tenim confiança
Ivan Crespo
PORTER DEL LLEIDA
67
targetes
han ensenyat al Lleida en les 30 jornades jugades fins ara: 63 de grogues i 4 de vermelles (2,2 de mitjana per partit).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció