Nàstic

L'escenari clau

Nàstic. L'equip tarragoní afrontarà set dels dotze partits que li queden al Nou Estadi, on rebrà cinc rivals directes. Els dos partits que té ara seguits a casa marcaran molt el seu futur

El principal punt fort del Nàstic en l'última part del campionat, que afronta situat de ple en la lluita per l'ascens a primera, és el calendari. De les dotze jornades que falten per acabar la lliga regular, n'afrontarà set al Nou Estadi, majoritàriament contra rivals directes. Tercer classificat, amb dos punts menys que el segon –que pujaria de manera directa– i dos més que el setè –plaça fora de la zona de fase d'ascens–, l'equip grana té l'avantatge de jugar els partits decisius com a local.

Després de saltar diumenge passat del setè al tercer lloc, el Nàstic té ara una oportunitat d'or per consolidar la seva posició, ja que afronta els dos pròxims partits al seu estadi. Dissabte, a les sis de la tarda, el quinzè classificat visita el Nou Estadi. El Numància visita el feu grana després de tan sols una derrota en els deu últims partits –amb sis empats, això sí– i amb temps encara per acostar-se a la zona alta, ja que és a set punts del sisè, però també de patir per no baixar, ja que té la zona de descens a vuit punts. Més decisiu s'entreveu el segon partit seguit a casa, el diumenge 3 d'abril al migdia contra el Còrdova. L'equip andalús no està en el millor moment del curs –només ha guanyat dos dels últims nou partits– i ha caigut fins al quart lloc, amb un punt menys que el Nàstic.

Després dels dos partits consecutius a Tarragona, el Nàstic inicia una sèrie de partits en què visita el terreny de joc d'equips que lluiten per no baixar –l'Osca, el Llagostera i l'Almeria– i en què rep equips de la zona alta. Dels cinc últims equips que passaran pel Nou Estadi, quatre són ara mateix rivals directes –l'Oviedo, sisè; el Leganés, líder; l'Osasuna, setè, i l'Alavés, segon, en l'últim partit de lliga–, i l'altre, el Mirandés, no està descartat de la lluita per pujar, tot i que és tretzè. Té les places de fase d'ascens a només cinc punts. En la recta final del campionat, el Nàstic visitarà el terreny de joc d'un altre rival directe, el Saragossa, cinquè amb dos punts menys.

La plantilla del Nàstic afronta el doble enfrontament a casa conscient de la importància d'aconseguir els sis punts en joc i amb la moral alta després d'haver tallat la ratxa de quatre empats amb la golejada al camp de l'Athletic B. Els grana confien que la fortalesa mostrada fins ara com a locals s'incrementarà en els partits clau. El Nàstic ha guanyat vuit partits i n'ha perdut dos –contra l'Alcorcón i el Lugo– al seu camp.

31. Nàstic -
Numància (15è)
32. Nàstic -
Còrdova (4t)
33.
Osca (18è)
- Nàstic
34. Nàstic -
Oviedo (6è)
35.
Llagostera (21è)
- Nàstic
36. Nàstic -
Mirandés (13è)
37.
Almeria (19è)
- Nàstic
38. Nàstic -
Leganés (1r)
39.
Saragossa (5è)
- Nàstic
40. Nàstic -
Osasuna (7è)
41.
Lugo (11è)
- Nàstic
42. Nàstic -
Alavés (2n) * El Nàstic a casa: 8 victòries, 4 empats i 2 derrotes.

DUELS A CASA

L'Oviedo, el Leganés, l'Alavés i l'Osasuna també passaran per Tarragona
El Numància, quinzè, i el Còrdova, quart, visiten seguits el camp del Nàstic

Promocions per millorar l'assistència

El Nàstic considera que la presència d'aficionats al Nou Estadi serà molt important en la part final del campionat, amb tants partits clau a casa. Per això espera que l'assistència sigui més gran que fins ara –només es van superar els 10.000 aficionats contra el Llagostera i els 7.000, en l'últim partit a casa contra la Ponferradina–. S'esperen diverses promocions destinades sobretot als socis fins a final de temporada. De moment, els abonats podran adquirir entrades extres a 10 euros que permetran veure els dos partits vinents a casa, contra el Numància i el Còrdova. Els abonats en poden comprar tantes com vulguin de la seva mateixa zona. Quan s'acabin les de tribuna en podran comprar de les altres zones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)