Nàstic

Absències internacionals

Nàstic. L'equip grana és el més afectat de segona A per les baixes de futbolistes que han de jugar amb les seves seleccions. Moreno no podrà disposar del doble pivot titular a Bilbao

La gran majoria de les competicions estatals professionals s'aturen aquest cap de setmana perquè és una de les dates que la FIFA reserva per als compromisos de les seleccions estatals. La segona A, però, amb 22 equips i una fase d'ascens al final, no es pot permetre el luxe de descansar, de manera que dissabte i diumenge hi ha lliga. Això farà que diversos futbolistes de la categoria de plata es perdin la pròxima jornada de lliga. L'equip més afectat per aquesta circumstància és el Nàstic, l'únic que té tres futbolistes convocats amb les seves seleccions: Aburjania i Madinda, titulars en el doble pivot diumenge passat a Bilbao, i el porter reserva Ondoa. Amb dos jugadors hi ha el Numància, rival dels grana dissabte al Nou Estadi –perd el porter titular, Munir, i un defensa habitual últimament, Álex Callens–, el Còrdova, l'Alcorcón i l'Almeria. Alguns futbolistes, com Eddy, de l'Azerbaidjan, i el lituà Stankevicius, tots dos del Còrdova, i el dominicà Tano, de l'Osasuna, han pogut renunciar a la crida dels seus països, mentre que el liberià Jebor, de la Ponferradina, ha endarrerit el viatge fins diumenge i dissabte jugarà a Oviedo. Razak (Còrdova), Dmitrovic (Alcorcón) i Saveljich (Almeria) aprofiten que estan sancionats a la lliga.

La majoria dels seleccionats tenen un partit a meitat d'aquesta setmana i un altre a principis de la que ve. És el cas dels tres jugadors del Nàstic. Aburjania va jugar ahir amb la selecció georgiana sub-21 un partit classificatori per a l'Eurocopa contra San Marino i està convocat per a l'amistós de l'absoluta de dimarts contra el Kazakhstan. El Gabon de Madinda i el Camerun d'Ondoa tenen un doble compromís classificatori per a la copa d'Àfrica del 2017; Gabon contra Sierra Leone (dies 25 i 28) i el Camerun contra Sud-àfrica (26 i 29). Vicente Moreno s'agafa amb filosofia les absències dels futbolistes –fitxats al gener– i diu que així tindrà menys maldecaps per fer l'onze, amb la tranquil·litat de saber que té alternatives. Sense Madinda ni Aburjania, amb protagonisme i gols últimament, Tejera serà titular al mig centre i al seu costat poden jugar Molina, Manolo Martínez i Carlos García, del filial. Sense Ondoa, reserva de Reina a Bilbao, Varo anirà convocat.

PECES IMPORTANTS

Aburjania s'ha fet indiscutible, amb gol i tot a Bilbao, i Madinda també té protagonisme
3: Nàstic:
Aburjania (Geòrgia sub-21 i absoluta), Madinda (Gabon) i Ondoa (Camerun).
2: Numància:
Munir (Marroc) i Callens (Perú).
Còrdova:
Razak (Ghana) i Florin (Romania).
Alcorcón:
Dmitrovic (Sèrbia) i Djene (Togo).
Almeria:
Saveljich (Montenegro) i Zongo (Burkina Faso).
1: Elx:
Nikos Vergos (Grècia sub-21).
Valladolid:
Varela (Portugal sub-21).
Ponferradina:
Hume (Canadà).
Saragossa:
Bono (Marroc).
Tenerife:
Lozano (Hondures).
0:
Girona, Llagostera, Leganés, Alavés, Osasuna, Lugo, Mallorca, Mirandés, Albacete, Oviedo, Osca i Athletic B.

Jordi Calavera ja s'entrena

Després que demanés perdó per haver trencat la paraula de renovar amb el Nàstic i comprometre's amb l'Eibar, i després que el club li acceptés les disculpes, ja només faltava que Vicente Moreno el cités per tornar a entrenar-se amb el primer equip després. Finalment, Jordi Calavera va reincorporar-se ahir a la disciplina del Nàstic després d'unes setmanes de càstig a la Pobla. Així, Moreno té ara una alternativa més per al lateral dret, posició per a la qual també recupera Xisco Campos, baixa a Bilbao per sanció. Daisuke Suzuki va ocupar el lloc del mallorquí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)