2a divisió FEF

La Creu Alta s'engalana

Copa Catalunya. La federació catalana es congratula d'haver exhaurit totes les entrades a la venda per a la final de dimecres vinent que jugaran el Sabadell i el Barça B (21 h)

La notícia de dimarts que el Sabadell va comunicar a la federació que ja no li quedaven més entrades per repartir al públic va marcar la presentació d'ahir de la final de la copa Catalunya. L'ens, que tenia l'objectiu que no es veiés una pobra imatge com ha passat en les finals de les últimes edicions –no va ser el cas de la del curs passat al Sardenya–, es va felicitar d'aquest fet en la trobada pública que van mantenir representants del Sabadell, del Barça B i de la mateixa federació.

“És la competició més important del futbol català i la que té més història”, reivindicava el president, Andreu Subies. “Estem molt satisfets del ritme de repartiment de les entrades i ens sap greu per la gent que se n'hagi quedat sense, però hem repartit la venda d'entrades respecte a unes previsions inicials”, hi afegia. “Hem tingut un ritme d'entrades per sobre del que esperàvem, prova de l'encert en la decisió que la final havia de ser a la Nova Creu Alta”, va dir el vicepresident del Sabadell, Ignasi Lúquez. Ahir encara hi havia socis que anaven a les oficines de la Creu Alta a demanar les dues invitacions que la federació atorgava fins a acabar existències.

“És un premi per a nosaltres i no volem parar de guanyar, volem aconseguir el màxim de copes Catalunya i volem la novena”, explicava el responsable de relacions institucionals del Barça. “Estem orgullosos d'arribar fins aquí perquè ens ha costat molt esportivament i també institucionalment”, va dir Ignasi Lúquez.

LES REACCIONS

Estem molt satisfets del ritme de repartiment de les entrades per a la final de la copa
Andreu Subies
president de la fcf
Hem tingut un ritme d'entrades superior al que esperàvem segons les previsions
Ignasi Lúquez
vicepresident del sabadell
És un premi per a nosaltres i no volem parar de guanyar aquesta competició
Pere Gratacós
director de relacions institucionals del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)