2a divisió FEF

L'aposta és el municipal

2a divisió B. L'Olot sap que per tenir possibilitats de salvar la categoria ha de vèncer tots els rivals directes que passaran, seguits, pel seu estadi

La situació és crítica i de màxima urgència. Els aficionats de l'Olot ho saben ja que només han de mirar la classificació, i és que el conjunt olotí està en zona de descens, a tres punts de la plaça de promoció de permanència i a quatre de la salvació, el principal objectiu de l'entitat. La preocupació és evident entre tots els estaments del club i l'entorn de la Garrotxa, que veu com el que va costar anys i panys d'aconseguir, l'ascens a segona B, pot esvair-se en qüestió de dos mesos.

L'equip dirigit per Santi Castillejo, però, té un camí ben traçat i recte per aconseguir la salvació: guanyar els cinc partits que queden al municipal. La plantilla de la Garrotxa ho aposta tot a l'única carta guanyadora que els podria permetre aconseguir l'objectiu, i és que l'Olímpic de Xàtiva (setzè), la Pobla de Mafumet (quinzè), l'Hospitalet (catorzè), el Llosetí (dinovè) i el Llevant B (divuitè) passaran per aquest ordre al municipal, que s'ha de convertir en un fortí encara més inabastable per als rivals que en l'actualitat, ja que l'Olot no hi ha perdut des del 20 de setembre del 2015, però en els darrers cinc enfrontaments no ha passat de l'empat –la victòria contra l'eliminat Huracán (1-0) no es comptabilitza.

En els duels contra els rivals directes de la primera volta, és clar, tots a domicili, els olotins van aconseguir empatar a dos gols contra l'Olímpic, la Pobla de Mafumet i l'Hospitalet, els pròxims a visitar l'estadi garrotxí. Per contra, amb el Llosetí i el Llevant B s'hauran d'aixecar resultats adversos després de perdre a Lloseta 1-0 i a Bunyol 3-0, arran d'una alineació indeguda –el partit havia acabat 2-2 al terreny de joc, però el comitè va fer cas d'una reclamació del filial granota, que havia localitzat un error en les fitxes–. En cas d'empat a punts, el goal average tindrà un paper clau i determinant al final.

Precedents de tota mena contra l'Olímpic

L'Olot s'ha vist les cares amb l'Olímpic, el pròxim rival, en cada una de les tres temporades que fa que és a la categoria. Els olotins van vèncer en el doble enfrontament del curs 2013/14 –1-4 a la Murta i 1-0 al municipal–. En la campanya següent els valencians van guanyar els dos duels contra els garrotxins –3-1 a Xàtiva i 0-2 a Olot–, mentre que aquest curs, en el partit d'anada, els jugadors, llavors dirigits per Rodri, van empatar a dos gols un enfrontament que perdien per 2-0, un element que pot ser clau per al goal average final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)