2a divisió FEF

La primera de les cinc finals

2a divisió B. L'Olot rep l'Olímpic, el primer dels cinc rivals més directes que han de passar pel municipal en el tram final i decisiu de lliga. No guanyar seria un contratemps molt seriós

L'Olot afronta un dels partits més importants de la seva història més recent. L'Olímpic de Xàtiva visita el conjunt garrotxí, a les 17 h, en la que serà la primera de les cinc grans finals que ha de disputar davant la seva afició en el tram final i decisiu, que ha de permetre als olotins aconseguir la permanència en la categoria, el principal objectiu. El conjunt dirigit per Santi Castillejo se les haurà amb l'Olímpic, el duel més important per immediatesa, i en un futur pròxim també jugarà contra la Pobla de Mafumet, l'Hospitalet, el Llosetí i el Llevant B, tots ells rivals directes. “Hem d'intentar guanyar a casa i a fora, però la realitat és que a casa juguem contra rivals directes i és on hem aconseguit les quatre victòries que tenim fins ara”, comenta Santi Castillejo, que hi afegeix: “Tenim l'esperança de guanyar, és la primera de les finals que ens queden a casa i si la guanyem ens situarem en promoció de permanència, així de clar.”

El tècnic navarrès avisa que el contrincant d'avui no ho posarà gens fàcil als seus homes. L'experiència i el fet d'estar menys entre l'espasa i la paret que els garrotxins els converteix en un rival molt perillós. “L'Olímpic és un equip veterà que sap molt bé a què juga. Disposa de tres mitjapuntes de qualitat com Adrià Granell, Luismi Loro i Cifo. La pilota aturada i les segones jugades són clau per a ells i recentment han canviat la forma de jugar ja que han incorporat tres o quatre jugadors de l'Huracán. Intentaran no perdre, però si poden ens donaran un cop que pot ser mortal”, analitza Castillejo, que respecte al nivell d'ansietat i angoixa dels seus futbolistes i de la setmana d'entrenaments que han fet, comenta: “Hem entrenat molt bé, amb l'equip més concentrat que mai. En el futbol no es pot tenir por. Tenim una gran responsabilitat entre mans, però no temor per tirar-ho endavant. Durant la setmana hem corregit errors i hem conscienciat a tothom que ens hi estem jugant la temporada. No podem desaprofitar cap dels 90 minuts de joc ni ser passius.”

L'entrenador de l'Olot buscarà el primer triomf al terreny de joc en el seu quart partit a la banqueta. Amb tots els efectius en condicions, tot i que Sergio Ortiz no té el ritme òptim, el de Valtierra podria fer algun canvi respecte al duel d'Elda. “Tinc la idea clara, però potser balla alguna posició. Ara manen la intensitat, la competitivitat i la concentració, per sobre de la qualitat dels jugadors”, diu el navarrès, que fa una última crida a l'afició olotina: “L'afició té un comportament exemplar. Sempre ens han donat suport i seran fonamentals per aconseguir la victòria.”

Tenim una gran responsabilitat entre mans, però no temor per tirar-ho endavant. Aquí no hi ha por
Santi Castillejo
entrenador de l'Olot
L'Olímpic és un equip veterà que sap bé a què juga. Tenen mitjapuntes bons i vindran a no perdre, però intentaran donar-nos un espant
Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec

Una promoció que ha de fer bullir l'estadi

Conscient de la importància del partit d'avui, l'Olot ha posat en marxa una campanya per aconseguir que l'afluència de públic sigui molt nombrosa i ajudi l'equip de Santi Castillejo a aconseguir la victòria. Cada soci del club garrotxí pot dur un acompanyant, que entrarà de franc al camp. La campanya també està disponible per als socis de tribuna però, per evitar aglomeracions en aquesta zona, els seus acompanyants hauran de situar-se a general. L'Olot confia que la campanya contribueixi a engrescar encara més una afició fidel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)