2a divisió FEF

Amics des de la infantesa

Copa Catalunya. Pastells (Sabadell) i Samper (Barça B) van començar a jugar junts a futbol. Dimecres s'enfrontaran en la final

Dimecres, en la final de la Copa Catalunya que han de disputar el Sabadell i el Barça B a la Nova Creu Alta, es retrobaran als terrenys de joc dos amics de la infantesa. El lateral arlequinat Sergi Pastells i el migcampista blaugrana Sergi Samper se les hauran pel tron català quinze anys després d'haver compartit samarreta i les primeres vivències futbolístiques al Club de Tennis Barcino.

Tots dos van començar a forjar la seva amistat jugant a futbol sala. Després d'uns anys jugant, Pastells (1993) i Samper (1995) van separar els seus camins futbolístics perquè en la mateixa temporada tots dos van marxar: l'un a l'Espanyol i l'altre al Barcelona. Tot i així, la relació entre les dues famílies ha allargat la seva amistat fins a l'actualitat, en què, tot i no coincidir futbolísticament en les categories (fins enguany), mantenen una bona relació.

Rivalitat

“És la copa de la nostra terra i la volem guanyar. Sabem que ens anirà bé jugar la final, per al Barça és un títol important”, diu Samper sobre la copa Catalunya en declaracions a la FCF: “El Sabadell té jugadors de molta qualitat. Tenen jugadors molt ràpids a dalt i sé que els agrada jugar la pilota”, va afegir-hi.

“Sempre motiva més el fet que el Sabadell no tingui una copa Catalunya i nosaltres puguem aconseguir la primera”, explica Sergi Pastells, que sí que la va guanyar en les files de l'Europa la temporada passada: “Va ser una sorpresa, vam guanyar-la contra pronòstic.”

La final serà a les 21.15 h

L'inici de la final de la copa Catalunya s'ha endarrerit un quart d'hora per motius televisius, tal com va informar la Federació Catalana de Futbol. El partit, que estava inicialment previst per les 21 h, començarà a les 21.15 h a causa de les necessitats de la programació del canal Esport3, que emetrà el partit.

S'espera una gran entrada, ja que s'han exhaurit les entrades disponibles per als socis del Sabadell i del Barça. Tot i això, la FCF reservarà les invitacions que li siguin retornades per part dels federats i les posarà a disposició dels abonats arlequinats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)