2a divisió FEF

Més que tres punts en joc

2a divisió B. Partit clau entre l'Hospitalet i el Cornellà, que pot servir a un dels dos conjunts per aproximar-se al seu objectiu, en una jornada en què hi haurà dos duels directes en la zona baixa

Quan falten poques jornades per al final de la temporada, els punts en joc comencen a ser vitals per assolir els objectius de cada equip. És el cas de l'Hospitalet i el Cornellà, que lluiten per fites ben diferents. Els locals necessiten el triomf al municipal per distanciar-se a cinc punts d'una zona baixa que cada cop està més atapeïda. Totalment contrària són la situació i la temporada del Cornellà, que, amb un triomf, podria apropar-se al líder, el Vila-real B, que ahir va empatar, i intentar distanciar una mica més un Hèrcules que té un partit difícil a casa contra l'Eldenc.

L'Hospitalet afronta aquest important matx amb sis baixes, però el tècnic Martí Cifuentes no vol excusar-se i només pensa a aconseguir tres punts vitals i frenar la ratxa del Cornellà: “Cada cop queden menys jornades i cada resultat és més determinant, però el més important és que depenem de nosaltres mateixos i això ens ha de donar tranquil·litat.”

De la seva banda, Jordi Roger recupera Uche i Luca en un partit que preveu molt complicat: “Es troben en una situació delicada i això fa que siguin més perillosos.”

Duels en la zona baixa

També es viurà demà el nerviosisme per la por al descens a la ciutat esportiva Dani Jarque, amb el duel directe entre l'Espanyol B i una necessitada Pobla de Mafumet, que es troba a un punt del descens i a cinc del seu rival. El filial periquito té sis punts d'avantatge sobre la zona perillosa, però una derrota podria complicar la seva situació.

D'altra banda, l'Olot rep l'Olímpic en un duel a caixa o faixa per als garrotxins, ja que una victòria els deixaria empatats amb els de la Costera, que ocupen la setzena posició. El Badalona completa la nòmina d'equips que lluiten per evitar el descens amb la difícil visita a Reus.

REUS
Alineació:
Edgar Badia, Alberto Benito, Dinis, Olmo, Ángel, López Garai, Ramon Folch, David Haro, Álex Colorado, Vítor i Edgar Hernández.
Baixes:
Cap.
BADALONA
Alineació:
Morales; Akrong, Amantini, Carroza, Grima, Maestre, Toni Lao, Ibon, Morgado, Óscar Muñoz i David Serrano.
Baixes:
Rubén Canelada (lesió).
L'HOSPITALET
Alineació:
Andrés, Dani Fernández, David López, Sierra, Savall, Prior, Miki Muñoz, Guzmán, Corominas, Puerto i Christian Alfonso.
Baixes:
Aleix i Cristian Gómez (sancionats), Marc Vales (internacional), Ton Alcover, Aulestia i Raúl Torres (lesionat).
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos, Pere, Ñoño, Borja, Uche, David, Marc Caballé, Lucas, Pep Caballé, Abraham i Enric.
Baixes:
Aitor i Lulu (lesió).
Dubtes:
Abraham.
BARÇA B
Alineació:
Ortolà; Godswill, Borja López, Gumbau, Palencia; Samper, Kaptoum, Xemi, Perea, Chamorro i Cámara.
Baixes:
Costa, Tarín i Juste (lesió), Fali, Moi Delgado i Dani Romera (sanció).
OLOT
Alineació:
Wilfred; Jose, Rojas, Vallho, Luismi, Sana, Hèctor Simón, Gato, Uri, Mousa i Diego
Baixes:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)