2a divisió FEF

El Reus no deixa escapar l'oportunitat a casa

2a divisió B. Els roig-i-negres, en línia ascendent, vencen amb contundència el Badalona i tornen a amenaçar el lideratge del Vila-real B

Aquest Reus té ganes de ser líder. L'equip roig-i-negre saltava a la gespa sabent que el Vila-real B havia punxat i que, per tant, un triomf contra el Badalona li permetria empatar a punts amb el filial groguet al capdamunt de la classificació, tot just quan falten set jornades per acabar el campionat. Els homes de Natxo González van complir el guió a la perfecció i es van endur els tres punts després de mostrar una imatge de solidesa, d'aquella que demostren els equips que volen fer quelcom gran a finals de temporada. La doble línia defensiva del conjunt escapulat va resistir fins al minut 38, quan el porter visitant Morales s'introduïa ell mateix la pilota a la seva porteria després d'una excel·lent jugada personal de David Haro. Després de la represa, el Reus va tirar de gols psicològics per impedir la reacció badalonina i, abans d'arribar al quart d'hora de joc, Colorado i Haro establien un còmode 3-0 per als del Baix Camp. Amb aquest resultat, tots dos equips van abaixar el ritme, tot i que els reusencs van gaudir d'alguna oportunitat més per ampliar el resultat. En el temps afegit, però, Fran Grima va poder fer el gol de l'honor per al seu equip, que encara no ha lligat la salvació.

REUS3
BADALONA1

REUS: Edgar Badia, Cassamà, Dinis, Olmo, Ángel, López Garai (Rafa García 59'), Ramon Folch, Haro, Alex Colorado, Vítor (Ricardo 80') i Edgar Hernández (Fran Carbia 74'). BADALONA: Morales, Akrong, Carroza, Sergio Maestre (Josemi Perona 74'), Fran Grima, Toni Lao, Ibon Gutiérrez, Enric Pi, Morgado, Serrano (Eugeni 52') i Sekou (Oscar Muñoz 46'). GOLS: 1-0 (38) Morales, en pròpia porteria. 2-0 (49') Colorado. 3-0 (56') Haro. 3-1 (93') Fran Grima. ÀRBITRE: Monter Solans. T.G.: Als locals Ángel i Vítor i als visitants Fran Grima, Toni Lao, Sekou, Akrong i Eugeni.