2a divisió FEF

“Hem competit millor i hem estat encertats”

Santi Castillejo. Tècnic de l'Olot

Santi Castillejo va poder celebrar la seva primera victòria a la banqueta de l'Olot en el quart partit que dirigia. Després del matx, el navarrès es va mostrar molt satisfet pel resultat i el treball de l'equip, tot i que va admetre que, quant a joc, no havia estat la millor tarda: “Potser hem fet el pitjor joc des que sóc aquí, però hem competit millor que altres vegades i hem estat encertats, que és el més important.” Segons ell, hi va tenir a veure el fet que l'Olímpic s'avancés en el marcador. “Després de mesos sense guanyar, l'equip estava molt tens i l'Olímpic ha marcat en la primera oportunitat que ha tingut. Als jugadors els pots demanar tranquil·litat, però en una situació així, les cames pesen i, malgrat tot, hem estat capaços de remuntar”, valorava l'entrenador.

L'Olot ha marcat quatre dels últims cinc gols a pilota aturada. “En aquesta categoria, es guanyen i es perden partits per detalls, i un dels detalls més importants és la pilota aturada. Són jugades clau i les hem de continuar aprofitant, perquè un 30 o un 40% dels gols es marquen així”, remarcava Santi Castillejo.

EL RESULTAT

“Potser hem fet el pitjor joc des que sóc aquí, però hem guanyat i era el més important”

ALLIBERACIÓ

“Després de mesos sense guanyar, l'equip estava molt tens. En situacions així, pesa tot”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)