Nàstic

Una baixa de pes

Nàstic. Els grana afrontaran el duel clau de diumenge contra el Còrdova sense Naranjo, el seu atacant més en forma. Serà una bona oportunitat perquè algun dels puntes es reivindiqui

El Nàstic afrontarà diumenge al migdia al Nou Estadi un dels partits importants que li queden. Tercer, a tres punts del líder, rebrà la visita del sisè, el Còrdova, que té quatre punts menys. Per a un duel clau, Vicente Moreno no podrà disposar del seu futbolista ofensiu més en forma, José Naranjo, màxim golejador de l'equip grana amb nou dianes, sis de les quals en les últimes nou jornades. Dissabte passat, contra el Numància (1-0), no va marcar, però va ser clau fent la jugada i l'assistència del gol decisiu d'Achille Emana. Després Naranjo va veure la cinquena targeta groga de la temporada, de manera que té un partit de sanció.

A Moreno no el preocupa en excés la baixa del davanter andalús. Espera que Achille Emana, l'altre atacant grana en forma –ha marcat tres gols en les dues últimes jornades–, mantingui el nivell i, a més, té els tres davanters centres purs de la plantilla –Aníbal, Marcos i Àlex López– en condicions de jugar. És probable que un d'ells ocupi el lloc de Naranjo i que se situï com a referència ofensiva de l'equip grana contra el Còrdova. Serà una bona oportunitat perquè l'escollit es reivindiqui i deixi els dubtes enrere. Després de jugar sis partits com a titular, Aníbal no va jugar ni un minut en el 0-4 al nou San Mamés i tampoc no va sortir d'inici dissabte passat contra el Numància. L'exjugador del Sabadell encara no ha marcat. Naranjo i Emana, que han mostrat sempre una gran compenetració, han estat els dos jugadors més avançats en els últims duels.

Pel que fa a Marcos i Àlex López, ja fa dies –sobretot el primer– que han deixat enrere les lesions, però Vicente Moreno no els acaba de veure al cent per cent. Àlex López no juga des del desembre i Marcos, després de recuperar-se, només va disputar uns minuts entre la jornada 26 i la 29. Amb una recta final de campionat plena de partits decisius, el fet que Aníbal, Marcos i Àlex López tinguin minuts i es tornin a sentir importants sembla que serà clau per al futur d'un Nàstic que necessita la participació de totes les peces.

ELS DAVANTERS

Marcos i Àlex López fa dies que estan a punt però no juguen, i Aníbal no ha marcat

MARCA DIFERÈNCIES

Emana, amb tres gols els últims dos partits, és l'altre futbolista grana decisiu en atac

Tejera ja ha arribat a les quinze targetes grogues

L'altra baixa que tindrà el Nàstic és la del també sancionat Sergio Tejera, un dels dos únics jugadors de segona A que han arribat a les quinze targetes grogues, de manera que diumenge complirà la tercera sanció per acumulació d'amonestacions de la temporada. L'altre futbolista que ha vist quinze targetes grogues és Mantovani, del Leganés, al qual també van ensenyar l'última el cap de setmana passat, de manera que també es perdrà el pròxim partit. Sense Tejera, Moreno tornarà a confiar probablement en el doble pivot format per Aburjania i Madinda, absents dissabte passat per compromisos internacionals. De la resta de sancionats de la jornada, destaquen els quatre partits de suspensió a Berrocal, de la Ponferradina, per haver insultat l'àrbitre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)