Nàstic

Moreno avisa del perill del Còrdova a fora

Nàstic. L'equip andalús, favorit a l'ascens, està encallat –dues victòries en deu partits–, però manté bons números a camp contrari

El Nou Estadi es prepara per viure demà al migdia un dels partits de la jornada a segona A, el que enfronta el tercer, el Nàstic, i el sisè, el Còrdova, que té quatre punts menys i arrossega una mala ratxa. En els deu partits de la segona volta només ha aconseguit dues victòries –8 punts de 30–, i per això s'ha distanciat de les places d'ascens directe, que ara té a sis punts, i veu perillar la seva posició en les de fase d'ascens. Tot i això, el tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, avisava ahir de la dificultat del partit i del potencial del rival, sobretot a camp contrari, que és on ha guanyat els dos partits. De fet, només n'ha perdut un en els últims sis desplaçaments. “Mirar els seus resultats a casa porta a engany. El que el manté és la imatge i els resultats a fora. A més, saben que perdre a Tarragona seria un revés important, és a dir que vindran a totes”, diu Moreno, conscient que en cas de guanyar deixarien un rival directe “a una distància impensable fa uns mesos, però no definitiva”.

Recuperant els internacionals

Aburjania i Madinda es van perdre el partit contra el Numància a causa dels compromisos amb les seves seleccions. Els dos jugadors van tornar cansats pels minuts acumulats i pels viatges, i per això han hagut de seguir una feina específica de recuperació. Vicente Moreno espera, però, tenir-los a punt per demà. L'últim entrenament, avui al matí, determinarà el seu estat físic, igual que el de Jean Luc, que arrossega un cop des del partit contra el Numància, i Àlex López, amb molèsties musculars. Moreno també és optimista en aquests dos casos. Les úniques baixes seran les dels sancionats Tejera i Naranjo. Aburjania i Aníbal podrien ser els seus relleus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)