2a divisió FEF

L'enèsima oportunitat

2a divisió B. L'Olot visita el difícil camp del Cornellà amb l'esperança de sumar la primera victòria del curs a domicili i així agafar aire respecte de la zona de descens directe

L'Olot té avui un difícil compromís al camp del Cornellà (18 h) en la que serà l'enèsima oportunitat de l'equip olotí de sumar la primera victòria del curs a domicili. El conjunt dirigit per Santi Castillejo arriba al duel carregat de moral després del vital triomf contra l'Olímpic de Xàtiva de la jornada passada (3-1), però, tot i així, la seva situació continua sent força compromesa. Els garrotxins són setzens i comencen la jornada amb els mateixos punts, 32, que els que marca el primer equip en zona de descens, mentre que la primera posició de permanència els queda un punt per sobre. És per això que, amb només set partits per disputar-se, cada punt d'aquí a final de temporada és or, un tram final de lliga que la plantilla de l'Olot encara amb compromís i amb l'esperança d'acabar assolint l'objectiu de la salvació.

El rival dels olotins és d'altura, ja que el Cornellà és el tercer classificat i està firmant una temporada excel·lent. El conjunt dirigit per Jordi Roger fa set partits que no coneix la derrota i s'està mostrant especialment sòlid a casa, on no perd un partit des del desembre passat. Els del Baix Llobregat, a més, fa cinc partits consecutius que no encaixen cap gol. Tot i així, l'Olot té l'esperança d'enllaçar la segona victòria seguida i així agafar aire respecte de la zona de descens directe.

“L'últim triomf ens ha donat confiança, però la nostra situació encara és molt delicada, hem d'anar a guanyar cada partit i hem de seguir puntuant, perquè ara tothom se la juga”, explica el tècnic de l'Olot, Santi Castillejo, que es desfà en elogis parlant del Cornellà: “Anem a un camp difícil, que té unes característiques especials, i juguem contra un rival que està en ratxa, que va tercer en la taula per mèrits propis i que segur que ens plantejarà un partit molt complicat. El Cornellà està fent una temporada sensacional i tenen la moral pels núvols, són un equip de qualitat que sap aprofitar molt bé el seu terreny de joc i també les jugades a pilota aturada, només es pot parlar bé d'ells. Tenen una confiança total, però també els seus defectes, i ho hem d'intentar aprofitar.”

Per al partit d'avui l'Olot tindrà diversos jugadors que no estan al cent per cent, com és el cas d'Albert Blázquez i Djak Traoré, que arrosseguen molèsties físiques, mentre que Sergio Ortiz encara no està al mateix ritme que els seus companys d'equip. Tanmateix, el Cornellà tindrà quatre baixes, dues per sanció (Pere i Gómez) i dues més per lesió (Aitor i Lulu). En l'enfrontament de la primera volta jugat al Municipal d'Olot el conjunt garrotxí es va imposar per 2-0 amb gols d'Alberto Perea i Djak Traoré.

LA PRÈVIA

L'últim triomf ens ha donat confiança, però la nostra situació encara és molt delicada i hem de sortir a guanyar cada partit

APROFITAR LA INÈRCIA

Anem a un camp difícil i juguem contra un rival que està en ratxa. El Cornellà està fent una temporada sensacional i té la moral pels núvols
L'Olot, vencedor en la primera volta (2-0), ha agafat moral amb l'últim triomf
Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec
El rival té una confiança total, però també els seus defectes, i ho hem d'intentar aprofitar
Santi Castillejo
entrenador de l'olot
El Cornellà, tercer, fa cinc partits que no encaixa cap gol i no perd a casa des del desembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)