Nàstic

Un migdia significatiu

Nàstic. L'equip grana pot deixar tocat un rival directe i confirmar-se com a aspirant a tot en la visita del Còrdova

La lluita per l'ascens a primera divisió ja va de debò per al Nàstic, que avui té un dels diversos partits clau que l'esperen en la recta final del campionat. Rep aquest migdia al Nou Estadi un rival directe, el Còrdova, que, al contrari que el Nàstic, partia com a favorit per acabar la temporada entre els primers després de jugar el curs passat a primera divisió. L'equip andalús, però, no està en el millor moment i, després de només dues victòries en els deu partits de la segona volta, ha caigut fins a la sisena posició, a un sol punt del setè (i a tres del tretzè en una zona mitjana alta igualadíssima) i amb quatre punts menys que el Nàstic, que es manté en el tercer lloc, a tres punts del líder.

Les males estadístiques del Còrdova, però, tenen trampa, ja que l'equip de José Luis Oltra només ha perdut en un dels últims sis partits a camp contrari, amb tres victòries. Amb futbolistes perillosos com ara Florin Andone (13 gols), Fidel (8) i Xisco (7), els verd-i-blancs se senten més còmodes lluny del Nuevo Arcángel i, a més, són conscients de la importància d'aconseguir els tres punts a Tarragona per continuar ben vius en la lluita per l'ascens.

Si el Còrdova està en dinàmica descendent, el Nàstic viu en una ratxa positiva que espera mantenir. Fa onze partits que no perd i ha guanyat els dos últims, a Bilbao (0-4) i contra el Numància (1-0). Tot i la seva bona posició en la classificació, encara no ha encadenat tres victòries. Fer-ho, i més contra un rival directe, seria confirmar-se com a aspirant a les cotes més altes. Moreno té les baixes dels sancionats Tejera i Naranjo. En el lloc del barceloní al doble pivot situarà, probablement, Aburjania, que es va perdre el partit contra el Numància pels compromisos internacionals, igual que Madinda, que també podria tornar a la titularitat. Pel que fa al relleu de Naranjo, Aníbal és qui té més números per ser la referència al davant. Sense l'andalús, Emana haurà d'agafar encara més protagonisme en atac.

A les graderies, el club espera que es confirmi la tendència a l'alça de les últimes setmanes i que el Nou Estadi presenti un ambient de gala que ja no hauria de desaparèixer fins al final de la temporada. “Serà un partit molt difícil. És per això que necessitem l'ajuda de l'afició. Amb la seva empenta tot serà més fàcil”, afirma el tècnic, Vicente Moreno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)