2a divisió FEF

El Lleida s'abstrau dels problemes a base de gols

Golejada. Els blaus van passar per sobre de l'Atlètic Balears, que es va quedar amb deu en el 42', ja amb 0-2

El Lleida va saber abstreure's a la perfecció dels problemes pel que fa als impagaments i va tornar de Mallorca amb una contundent i brillant victòria que el manté ben situat en la lluita per acabar entre els quatre primers classificats i que, de retruc, elimina de manera gairebé definitiva un possible rival com l'Atlètic Balears. Els mallorquins no van tenir ahir el seu dia i es van veure àmpliament superats per un Lleida efectiu, que ja dominava 0-2 quan l'oponent es va quedar amb un futbolista menys poc abans del descans. De totes maneres, el partit hauria pogut canviar si, en el primer minut, el local Thilo hagués transformat una ocasió molt clara. El Lleida també va estar a prop del gol en una quàdruple ocasió, amb pal inclòs. L'efectivitat la va començar a mostrar, però, en el minut 21, quan Raúl Fuster va batre Vicenç per primer cop. Més tard, Carlos Rodríguez, murri, va guanyar l'esquena a la defensa i va fer el segon. Tot seguit, el local Riad va veure una segona targeta groga molt innocent i va ser expulsat, fet que va aplanar el camí als del Segrià, que encara van tenir temps de fer el 0-3 abans del descans, de Manu Onwo al contraatac. La segona part va començar amb dues ocasions a pilota aturada dels locals, però l'eficàcia va tornar a ser del Lleida. L'àrbitre va xiular falta dins l'àrea local per cessió, i Manu i Colinas, molt vius, van xutar de pressa mentre els mallorquins protestaven. El mateix porter els havia plantat la pilota i havia continuat protestant. En la part final, Carlos Rodríguez va aprofitar dues accions a boca de canó per completar un hat-trick.

ATL. BALEARS0
LLEIDA6

ATLÈTIC BALEARS: Vicenç, Vich (Farrando, 46'), Wiemann, Prieto, Malik, Esteban, Xisco (Biel, 73'), Kike, Riad, Thilo (Bruno, 46') i Rubén. LLEIDA: Crespo, Òscar Rubio, Raúl Fuster, Albistegi, Molo, Pau Bosch, Colinas (Arnau, 74'), Marc Martínez (Ekhi, 59'), Manu (Diego Suárez, 64'), Vega i Carlos Rodríguez. GOLS: 0-1 (21') Raúl Fuster. 0-2 (40') Carlos Rodríguez. 0-3 (44') Manu. 0-4 (52') Colinas. 0-5 (66') Carlos Rodríguez. 0-6 (86') Carlos Rodríguez. ÀRBITRE: Gallego Gambín. T.G.: Al visitant Ekhi. T.V.: Dues grogues al local Riad (42').