Nàstic

Les finals, de cinc en cinc

Nàstic. A l'equip grana li queden deu partits decisius, i Moreno es marca l'objectiu de continuar ben situats després dels primers cinc

En una lliga tan llarga i igualada com la segona A més val no marcar-se grans objectius a llarg termini. L'experiència recomana anar pas a pas i per això el Nàstic parlava a l'inici de temporada d'assegurar la permanència i, si s'aconseguia aviat, d'arribar als deu últims partits ben situats, tal com va recordar ahir el tècnic, Vicente Moreno. Un cop aconseguida aquesta fita –els grana són tercers, a dos punts de les places d'ascens directe–, ara els tarragonins se'n marquen una altra. “Ara la nostra meta és arribar a les cinc últimes jornades ben situats”, va afirmar Moreno, que prefereix no mirar, de moment, més enllà. De totes maneres, on té posats els cinc sentits és en el proper partit, demà a la tarda al camp de l'Osca, pitjor local i situat de ple en la lluita per no baixar, però que segons el tècnic grana presentarà un elevat grau de dificultats, perquè, a més d'urgències, té bons jugadors i un entrenador, Anquela, experimentat. Després, el Nàstic rep l'Oviedo, visita el Llagostera, juga al camp del Mirandés i acaba els cinc partits a casa contra l'Almeria.

És bo que l'entorn estigui il·lusionat. I a dins, responsabilitzats, contents i ambiciosos, però tranquils
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
La il·lusió era arribar a les deu últimes jornades amb possibilitats, i ho hem fet. Ara la nostra meta és arribar a les cinc últimes ben situats

Benvinguda dificultat per a Moreno

Feia molts partits que Vicente Moreno no podia disposar de la plantilla completa, tal com passarà en el partit de demà a Osca. El valencià està satisfet perquè té tots els jugadors a punt, i admet que tindrà dificultats per confeccionar l'onze, però afirma que en sol tenir sempre. Com és habitual, Moreno va donar ahir poques pistes sobre si farà canvis o no respecte de l'equip que va empatar contra el Còrdova. Naranjo, màxim golejador grana, torna després d'un partit de sanció, però no tindrà fàcil ser titular, després de la bona actuació d'Aníbal, Lobato i Palanca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)