2a divisió FEF

Una jornada menys però tot continua igual d'obert

Cap novetat. Els set últims classificats empaten en una jornada que havia de ser decisiva i que allarga el nerviosisme dels equips catalans implicats: el Badalona, l'Hospi, l'Olot i la Pobla

Els tres duels directes que hi havia a la zona baixa de la classificació feien presagiar que la jornada passada havia de ser decisiva. Però els set empats van deixar la sensació d'oportunitat perduda per a tots aquests equips: els equips en descens perquè podrien haver retallat i els que estan més tranquils perquè podrien haver ampliat distàncies.

El que va quedar amb pitjors sensacions va ser l'Olot perquè la Pobla va empatar en l'últim minut. “Després de fer el més difícil, fan el gol en el minut 93, que ens deixa anímicament molt tocats. Quan ets a baix i et passen aquestes coses, t'enfonsen més”, va dir l'entrenador de l'Olot, Santi Castillejo. La Pobla, en canvi, va respirar d'alleujament perquè ja es veia despenjada. “Era un partit molt important per a nosaltres, crec que vam ser superiors a ells”, deia Kike Tortosa, l'autor del gol de falta. “L'equip ha trobat el joc que el caracteritzava, cosa molt difícil perquè quan ets en zona perillosa tendeixes a perdre'l. Per això i perquè crèiem que podíem empatar, estem molt contents”, va explicar Pablo Rotchen, segon entrenador de la Pobla.

L'Hospi, mig satisfet

A l'Hospitalet li va semblar curt el resultat que va obtenir contra l'Espanyol B, però li va fer servei perquè el manté, juntament amb el Badalona, que també va empatar contra el Llosetí, com l'equip més allunyat de les posicions perilloses. “El punt és important per a nosaltres i els resultats ens han ajudat perquè han empatat tots. Però nosaltres hem d'anar a la nostra i cal pensar ja en el Llosetí, que és el proper rival”, deia Antonio Olmo, membre del cos tècnic de l'Hospi. En la jornada que ve hi haurà només aquest xoc directe perquè tots els equips que aspiren a la salvació hauran de jugar contra equips de la part mitjana-alta.

LES REACCIONS

Quan ets a la zona baixa i et marquen un gol com aquest, t'enfonses encara més
Santi Castillejo
tècnic de l'olot
Era un partit molt important per a nosaltres, crec que vam ser superiors a ells
Kike Tortosa
golejador de la pobla
Els resultats ens han ajudat, però nosaltres hem d'anar a la nostra i fer el nostre propi camí
Antonio Olmo
segon entrenador de l'hospi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)