2a divisió FEF

Guerra oberta al Sant Andreu

Mala maror. Manuel Camino acusa l'exvicepresident José Manuel Pérez d'haver promogut la dimissió de vuit directius per una “venjança personal”, un extrem que l'exdirectiu nega rotundament

La dimissió de vuit directius i del secretari tècnic, en desacord amb la gestió del president i màxim accionista del Sant Andreu, Manuel Camino, ha obert la caixa dels trons. El màxim mandatari va acusar diumenge l'exvicepresident esportiu José Manuel Pérez de manipular la resta de dimissionaris i de posar-li en contra la massa social. “Ha enverinat les penyes contra mi, estava al camp insultant-me i és un autèntic manipulador”, va afirmar, tot assegurant que es tractava d'una “venjança personal”. L'origen, va dir, estaria en què no va “accedir a una petició inacceptable”. En concret, que “algú pretenia que vengués el 45% de les accions per 0 euros”. El president va reconèixer problemes econòmics –s'hauria inflat el pressupost inicial en uns 80.000 o 90.000 euros–, però va afirmar que “es cobriran”.

Després de ser víctima d'aquestes acusacions, Pérez va donar la seva versió dels fets. “Dir que jo he manipulat vuit persones de gran nivell professional i humà és insultar-les”, i va insistir: “Si hem marxat, és perquè el club té un problema gravíssim en l'àmbit econòmic i de gestió.” Sobre l'oferta de compra, va indicar: “És gent que ja no vol saber res del Sant Andreu, està tancat fa setmanes i Camino ho utilitza com a excusa; no hi té res a veure.” A més, remarca que si bé el president no hauria cobrat per les accions, “sí que hi havia injecció econòmica per al club”. Per a Pérez, Camino “ho atribueix tot a una persona per intentar minimitzar el problema; només li agrada tenir gent al costat que li digui que sí a tot, però és un covard perquè a la cara mai m'ha dit res.”

Ramon Maria Calderé tampoc es va mossegar la llengua i va justificar la decisió de deixar el club per “lleialtat i solidaritat” amb els dimissionaris. En primer lloc va deixar clar que: “No es pot dir que amb 57 anys em deixo manipular” i, després, va denunciar els intents d'intromissions de Camino en la parcel·la esportiva. “Ha volgut passar per sobre meu i jo no l'he deixat”, va explicar, tot relatant que, fins i tot, “en un partit va entrar a la mitja part al vestidor per recriminar la seva actitud als jugadors” i que també “deia a l'entrenador que jugués aquest o aquell altre.

LES FRASES

L'origen de la venjança és que no vaig voler vendre el 45% de les accions per 0 euros
Manuel Camino
PRESIDENT DEL SANT ANDREU
Dir que he manipulat vuit persones és insultar-les. Marxem per un problema gravíssim de gestió
José Manuel Pérez
exvicepresident esportiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)