Nàstic

Entre l'obligació i el retoc

Nàstic. La lesió de Pablo Marí i la sanció de Iago Bouzón faran que Vicente Moreno canviï la parella de centrals contra l'Oviedo. La rereguarda grana ha rebut sis gols els dos últims duels

El Nàstic canviarà diumenge al migdia contra l'Oviedo la parella de centrals. Per una banda, serà una modificació obligada, ja que Iago Bouzón va veure al camp de l'Osca la desena targeta groga de la temporada –complirà, per tant, la segona sanció de la temporada per acumulació d'amonestacions– i Pablo Marí va notar a El Alcoraz molèsties als isquiotibials de la cama dreta, que no li van impedir acabar el partit però que fan que sigui dubte més que seriós per al pròxim partit. Segons el comunicat fet públic ahir pel club grana, serà l'evolució de les molèsties el que marcarà la seva disponibilitat per al duel contra l'Oviedo, però el més segur és que Vicente Moreno no vulgui córrer riscos. Però, per altra banda, la modificació també podrà servir per millorar el rendiment defensiu de l'equip grana, bastant solvent a la rereguarda però que en els dos últims partits ha rebut sis gols. Fins ara, solia trigar al voltant de sis o set partits a encaixar aquest nombre de gols.

Xavi Molina, l'altre futbolista que Vicente Moreno ha utilitzat de manera habitual per a l'eix de la defensa, tornarà a la titularitat quatre partits després. El més probable és que al seu costat hi hagi Daisuke Suzuki, que des de la seva arribada al febrer ha jugat quatre partits de lateral dret i encara no s'ha estrenat com a central, en teoria la seva posició natural. Aquesta és la parella de centrals que Vicente Moreno va provar en l'entrenament d'ahir, en una rereguarda que completaven Xisco Campos a la banda dreta i Mossa a l'esquerra. La resta de l'onze feia força pinta de titular, amb Madinda i Tejera en el doble pivot, Palanca i Lobato a les bandes i Emana i Naranjo en les posicions més avançades. Aníbal, que va fer un bon partit en l' anterior enfrontament al Nou Estadi –4-4 contra el Còrdova–, també podria jugar d'inici en el lloc de Naranjo. De totes maneres, caldrà esperar fins diumenge, ja que Vicente Moreno no sol ensenyar gaire les cartes.

La nota negativa de l'entrenament d'ahir va ser la lesió d'Aburjania, que es va retirar de la sessió visiblement coix per un cop al turmell dret. Caldrà esperar per determinar l'abast exacte de la lesió, però de moment és dubte per diumenge.

MÉS PROBLEMES

Aburjania es va retirar ahir de l'entrenament per un cop al turmell i és dubte

LESIONAT A OSCA

Pablo Marí té molèsties als isquiotibials i està quasi descartat per diumenge

Muñiz destaca la importància de diumenge

El Nàstic rep diumenge un rival directe, l'Oviedo, amb el qual està empatat, a cinc punts dels dos primers, i ahir Juan Muñiz va admetre que serà un partit important, ja que el que aconsegueixi la victòria en sortirà molt reforçat, mentre que el que perdi quedarà tocat. De totes maneres, el migcampista cedit per l'Sporting no considera el partit decisiu, ja que al Nàstic, com a tots els equips, li quedaran encara molts partits contra rivals directes i contra altres conjunts que s'hi juguen molt. Muñiz admet que, després de tot l'esforç realitzat, quedar fora de la fase d'ascens seria desil·lusionant, encara que no fos l'objectiu d'inici de curs, i assegura que per aconseguir-ho ho donaran tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)