Nàstic

Els precedents com a aval

Nàstic. El conjunt grana afronta la visita de l'Oviedo centrat a mantenir una tendència: sempre que perd a fora, després venç a casa

Si el Nàstic ha estat tot l'any batallant a la zona de les ambicions ha estat per la seva gran regularitat. El conjunt tarragoní no ha perdut mai dos cops seguits. Després de la clatellada de diumenge passat a Osca, doncs, els homes de Vicente Moreno ho tenen clar: la tendència no pot canviar ara que hi ha la temporada en joc. De raons per a l'optimisme, més enllà de la regularitat, n'hi ha unes quantes, com ara el fet que els grana sempre s'han alçat d'una derrota a camp contrari amb una victòria a casa en la jornada següent. Un fet que enguany s'ha viscut després de les derrotes a Elx, Almeria, Còrdova, Oviedo i Leganés.

“Cada derrota és un accident, hagis jugat bé o no. Ara el que hem de fer és no pensar més en Osca i centrar-nos a alçar-nos a casa contra l'Oviedo”, explicava ahir Mossa, convençut de la regularitat de l'equip: “Davant l'adversitat sempre mirem endavant i ara ens centrem en el pròxim partit; si penséssim més a llarg termini ens equivocaríem.”

El lateral, d'altra banda, va parlar de la feblesa defensiva dels últims dos partits, en què l'equip ha encaixat vuit gols. Ell, en aquest aspecte, és molt optimista: “Segurament recuperarem la seguretat defensiva que ens ha caracteritzat aquest cap de setmana.”

Respecte al rival, un Oviedo que és tercer, Mossa espera aprofitar la pressió que tenen els asturians per fer realitat els anhels de la plantilla: “El play-off ha de ser un al·licient i una motivació, aconseguir jugar-lo seria l'hòstia per a nosaltres, per al club i per a la ciutat.”

LA FRASE

Cada derrota és un accident, hagis jugat bé o no. Ara ens centrem a guanyar tots els partits
J.M. Angresola, ‘Mossa'
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)