Nàstic

S'assemblen en tot

Nàstic. Els grana reben demà l'Oviedo, empatats a punts en la tercera posició. Tots dos acaben de pujar i són aspirants a ser la revelació, i amb un precedent en el campionat de segona B

Demà es reeditarà el campionat de segona B que van disputar el mes de juny passat el Nàstic i l'Oviedo. Aquest cop el pretext és diferent ja que els dos equips es jugaran molt: la possibilitat d'avançar-se a la taula i de fer un pas endavant perquè l'ascens directe no s'escapi.

“És un equip que ens cau bé”, deia ahir l'entrenador Vicente Moreno: “No hi ha ànim de revenja ni pel partit de la primera volta (2-0, al Tartiere) ni pel campionat de segona B (4-2 en el total per a l'Oviedo) perquè no és bo voler revenja”, hi va afegir. “El partit de diumenge és molt important per tot el que suposa per a la classificació i perquè guanyar l'Oviedo et dóna prestigi”, va comentar l'entrenador grana.

El partit més atractiu

En la seva compareixença pública, Moreno va comentar les virtuts del partit que disputaran els dos equips: “Si jo fos un aficionat, escolliria aquest partit per veure'l perquè hi ha jugadors de qualitat, equips ben situats a la taula, igualats, l'horari...”, va dir, encara que el tècnic no el considera definitiu per a la classificació: “Encara queda molta lliga guanyi qui guanyi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)