2a divisió FEF

“No es pot fer més per guanyar”

Santi Castillejo Entrenador de l'Olot

Per segona jornada consecutiva, Santi Castillejo va haver de lamentar un empat amb gust de derrota. “Quan has de guanyar un partit amb tanta claredat i no el guanyes, és trist. Són dos punts que vam perdre la setmana passada i dos més aquesta; si els tinguéssim, respiraríem i pràcticament estaríem salvats”, analitza l'entrenador. El navarrès va donar l'enhorabona als seus futbolistes: “Han estat molt seriosos, han robat la pilota i han sortit ràpid, han jugat quan havien de jugar i han anat a buscar el partit fins al final. No es pot fer més per guanyar.”

Què va impedir a l'Olot derrotar l'Espanyol B? Castillejo va alliberar August Conesa de tota culpa –“aquí guanyem i perdem tots; l'August està a un bon nivell i això li pot passar a qualsevol porter”– i va incidir en el gran problema de l'equip: “L'explicació és que no fem gols, i això ens ha portat on som.” L'empat manté l'Olot a la zona de descens a tercera i el tècnic és conscient de la situació. “Els que pateixin del cor, ho tindran fotut. La part baixa es decidirà al final”, pronostica.

AMB MAL GUST

“Quan has de guanyar un partit amb tanta claredat i no el guanyes, és trist”

L'EXCULPACIÓ

“L'August està a un bon nivell i això li pot passar a qualsevol porter”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)