2a divisió FEF

El Barça B paga la falta d'intensitat a Palma

Fulminats en dos minuts. L'Atlètic Balears va encarrilar la victòria contra els blaugrana amb els gols de Manu (23') i Rubén Jurado (25')

El Barça B va tornar ahir de la seva visita a Son Malferit sense cap recompensa a la maleta però sí amb un grapat de dubtes. El principal és saber què hauria passat si els blaugrana haguessin mostrat una actitud més ambiciosa. Vaja, la que van mostrar en els primers compassos. El problema, però, és que una desconnexió va permetre a l'Atlètic Balears encarrilar la victòria amb dos gols en dos minuts. Ezkieta es va veure sorprès per dues precises rematades de cap de Manu (23') i Rubén Jurado (25'). Amb el 2-0 en el marcador el conjunt mallorquí va saber mantenir a ratlla el Barça B. En aquest context, Gerard López no es va estar de retocar l'equip: va fer tres canvis d'una tacada en el descans. Els indicis de reacció, amb accions que Mujica no va poder culminar, van acabar en el 69', amb el 3-0 de Xisco Hernández. Després, ja no hi va haver història, ja que la pilota difícilment arribava a circular més enllà del mig del camp.

AT. BALEARS3
BARÇA B0

AT. BALEARS: Vicenç, Juanjo, Malik, Manu, Guasp, Esteban, Casares, Kike López (Juan Vich, 81'), Xisco (Kristian, 77'), Fullana (Thilo, 73') i Jurado. BARÇA B: Ezkieta, Godswill, Moisés (Carbonell, 46'), Rodri, Borja López (Ros, 46'), Gumbau, Kaptoum (Mujica, 46'), Aleñà, Chamorro, Perea i Cámara. GOLS: 1-0 (23') Manu. 2-0 (25') Rubén Jurado. 3-0 (69') Xisco. ÀRBITRE: Peña Varela. T.G.: als Borja López i Mujica.