2a divisió FEF

L'Olot, més lluny de la zona de permanència

Pressió. Quan falten quatre jornades per al final, els olotins tenen la salvació a quatre punts i la plaça de promoció, a dos, fet que els deixa sense marge d'error

Jornada gens bona per als interessos de l'Olot, que tot i empatar dissabte passat al camp de l'Espanyol B (1-1) ha vist ampliada la distància respecte a la zona de permanència. Els resultats d'ahir van deixar el conjunt olotí com a divuitè classificat, amb 34 punts (perd una posició), de manera que queda a quatre punts de la salvació (Hospitalet) i a dos de la plaça de promoció de descens (Olímpic), una situació que deixa els de Santi Castillejo sense marge d'error de cara als últims quatre partits de lliga, dels quals en jugaran tres com a locals i un en camp contrari.

Tres dels rivals directes de l'Olot en la lluita per no perdre la categoria van guanyar els seus partits: l'Olímpic de Xàtiva contra l'Alcoià (3-1), el Llevant B al camp del Cornellà (0-1) i el Llosetí a casa de l'Hospitalet (0-1), un altre equip implicat en la zona baixa de la taula i pròxim rival dels olotins diumenge que ve (a les 17 h al municipal). I encara sort dels empats de la Pobla i del Badalona.

UNA AUTÈNTICA ‘FINAL'

Els de Castillejo no poden fallar diumenge contra l'Hospitalet (a les 17 h, al municipal)

S'ESPAVILEN

El Llosetí, l'Olímpic i el Llevant B, tres rivals directes en la zona baixa, van sumar els 3 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)