2a divisió FEF

El Lleida, l'únic i des de casa

Cap català guanya. Funesta jornada per als equips catalans de la categoria que van jugar, especialment els que lluiten per la permanència, ja que cap va aconseguir la victòria

Dels deu equips catalans, només l'únic que no va jugar, el Lleida, es va endur els tres punts. Els blaus van sumar la victòria corresponent al partit contra l'Huracán València i estan més vius que mai a la zona de promoció d'ascens per les derrotes dels tres primers classificats. Entre ells, ni el Reus ni el Cornellà van aprofitar l'avinentesa per sumar els punts i apropar-se al Vila-real B, que també va perdre. Tampoc els de la part baixa (la Pobla i l'Olot) van aconseguir la victòria i es compliquen la vida.

“Hi ha dues maneres de mirar-ho: una, és que han perdut tots, i l'altra, que hem perdut una oportunitat de posar diferència respecte al cinquè classificat”, reconeixia l'entrenador del Cornellà, Jordi Roger. “No volem pensar en res més que en el futur. Ara ens toca fer una mica de neteja mental”, explicava Natxo González després del partit contra el València Mestalla, en què va apel·lar a la ironia per queixar-se de l'arbitratge que van rebre [Vítor va ser expulsat abans del primer quart d'hora de joc: “No sé per què havíem d'estar molestos, ha estat una tarda plàcida i feliç”, va dir el tècnic del Reus.

El descens

Tots els catalans implicats en la part baixa es van complicar la vida. L'Hospitalet va caure derrotat a casa contra el cuer, el Llosetí. “Havíem de sumar aquests punts”, deia el segon entrenador riberenc, Antonio Olmo: “Encara falten 12 punts per disputar-se, i amb potser menys de la meitat estem salvats. No tenim preocupació, perquè tenim partits directes encara”, afegia Olmo, que té una distància de tres punts i quatre respecte a la Pobla i l'Olot, que són els equips que marquen el descens.

“En general estem fent molts mèrits per endur-nos els punts, i ens estan penalitzant massa els gols que estem rebent”, va dir Posse, que, tot i la situació en què es troba després de l'empat a casa contra l'Hèrcules, és optimista: “L'equip està molt motivat, no abaixem els braços i ho continuem intentant. La sensació general és que el futbol no està sent just amb nosaltres.”

Quatre catalans s'asseguren els punts de l'Huracán

El Lleida va tornar als entrenaments ahir després de quatre dies de descans que li van molt bé per al tram final de la temporada. La sanció de l'Huracán, que va ser exclòs de la categoria abans de jugar l'últim partit de la primera volta, ha donat un partit de descans a cada equip i una victòria extra, però en aquesta part del curs hi haurà quatre equips catalans que se'n beneficiaran especialment: el Reus, el Barça B, el Badalona i el Sabadell.

“Ens anirà molt bé per descansar i descarregar tensions”, va dir Natxo González, tècnic del Reus, que persegueix el lideratge i que sumarà els tres punts automàticament en la propera jornada. Si bé el Barça no s'hi juga res, el Badalona i el Sabadell també se'n beneficiaran: els escapulats perquè lligaran la salvació amb 42 punts, i els arlequinats perquè encara busquen el bitllet per jugar la copa l'any que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)