Nàstic

Eufòria reactivada

Nàstic. El conjunt grana ha aprofitat els dos partits contra rivals de la zona mitjana i baixa per sumar els sis punts, oblidar la davallada de resultats i eixamplar la diferència respecte al setè

Tot i que la situació no deixava de ser bona, l'empat fa quinze dies a Llagostera va generar alguns dubtes entre la parròquia del Nàstic, que havia sumat 3 punts de 12 i havia vist com part del marge respecte al setè s'havia eixugat. Els grana, doncs, afrontaven els dos enfrontaments consecutius contra equips de la zona mitjana i baixa (el Mirandés i l'Almeria) amb ànim de rearmar-se amb vista al tram decisiu, en què esperen rivals d'entitat. I el resultat no hauria pogut ser més positiu: dues victòries d'ofici que permeten tornar a obrir forat respecte al setè –a cinc punts–, quan fa dues jornades el tenia a només un.

“Arribem als últims cinc partits amb possibilitats de tot i n'hem d'estar satisfets, ja que l'escenari que se'ns presenta és preciós i il·lusionador”, deia Vicente Moreno després de la victòria a Almeria. De raó no li'n falta. Per sobre, els grana només tenen l'Alavés, que ahir va guanyar i els va impedir acabar la jornada en zona d'ascens directe, i el Leganés, que després de l'empat a Butarque és a quatre punts. Tots dos són, a més, rivals que han de passar encara pel Nou Estadi: els madrilenys diumenge –hi ha l'objectiu de guanyar l'average després de la derrota grana en la primera volta (1-0)– i els vitorians, en l'última jornada. Vaja, que més emocions impossible. I entre un partit i l'altre, n'hi ha tres que són igual d'importants i complicats. El calendari és de traca. Toca desplaçar-se a La Romareda el dia 22 –el Saragossa és quart–, rebre la visita de l'Osasuna (5è) i, la penúltima jornada, visitar Lugo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.