3a divisió FEF

Mármol renova un any més

3a divisió. L'entrenador del Palamós va arribar ahir a un acord amb el club, i haurà de gestionar el pressupost més baix des que també ocupa el càrrec de director esportiu

Joan Mármol continuarà una temporada més com a entrenador del Palamós després de l'acord de renovació a què va arribar ahir amb el club. També conservarà el càrrec de director esportiu, des del qual tindrà la difícil tasca de confeccionar un equip amb “el pressupost més baix” des que l'ocupa. “Tant el club com jo tenim la mateixa idea global de com ha de ser el projecte. Disposarem del pressupost més baix des que sóc director esportiu, i continuarem en la mateixa línia encetada la temporada passada, que consisteix a recórrer a la base. Tenim un juvenil A campió de lliga [el cap de setmana passat va guanyar la primera divisió juvenil i va pujar a preferent], i és en aquest equip on hem de buscar els nostres reforços”, va comentar ahir l'entrenador del Palamós.

La continuïtat de Mármol arriba una setmana després de l'anunci, i posterior renúncia, de la fusió entre el Palamós i el Llagostera, un fet que hauria convertit el seu equip en el segon en importància del nou club que s'hauria creat. “He estat al marge de les negociacions entre els dos clubs i no sé si han influït en la demora de la meva renovació, però és clar que l'última setmana el club ha tingut una feina més important que parlar amb mi”, va explicar Mármol.

I ara, els jugadors

El Palamós va començar ahir mateix les negociacions per renovar també els jugadors –David Cano era ahir a la tarda al camp amb aquest propòsit–, però Mármol ja va avançar que continuarà la majoria del bloc: “Treballarem per conservar el 90 per cent del grup. És coherent amb la nostra política esportiva i econòmica i, a més, els jugadors que tenim s'han guanyat el mèrit de continuar.”

Un dels principals maldecaps per a Mármol serà cobrir la baixa del capità Joan Bayona sota els tres pals. El porter de Sant Feliu de Guíxols va anunciar la seva retirada del futbol després d'haver jugat catorze temporades amb el Palamós, on és tot un emblema. Tampoc no continuarà en el club Jordi Matamala.

El Palamós va acabar la temporada de tercera com a dotzè classificat, amb 48 punts. L'objectiu per a la temporada que ve seria molt semblant, segons explica Mármol: “Competirem per aconseguir entre 43 i 46 punts i per deixar el Palamós on li correspon. És un luxe per al Palamós, amb el pressupost que té, jugar en aquesta categoria.”

LES REACCIONS

Tant el club com jo tenim la mateixa idea global de com ha de ser el projecte. Disposarem del pressupost més baix
He estat al marge de les negociacions entre el Palamós i el Llagostera i no sé si han influït en la demora de la meva renovació
Treballarem per conservar el 90 per cent del grup. És coherent amb la nostra política
Joan Mármol
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)