Nàstic

futbol

segona divisió a

La confiança del de sempre

Nàstic. Naranjo, que va xutar malament una falta en la primera part, va transformar-ne una altra en la segona per derrotar l'Osasuna i afegir un altre gol decisiu en la seva col·lecció

Si el Nàstic acaba pujant a primera divisió, bona part de la culpa la tindrà José Naranjo. No és només que el futbolista andalús sigui el màxim golejador de l'equip grana –ja ha fet 15 dianes i treu el cap entre els màxims golejadors de la categoria–, sinó que la majoria dels seus gols han estat decisius, sobretot en les últimes jornades. Naranjo ha marcat sis gols en els sis últims partits, i tots han servit per salvar un punt o aconseguir els tres. Va ser l'autor del gol dels tarragonins al camp del Llagostera (1-1), de dos dels tres gols contra el Mirandés (3-2), del 0-1 a Almeria (1-2), de l'únic gol al camp del Saragossa, marcat de penal en la recta final d'un partit vital (0-1), i del golàs que va donar tres punts d'or al Nàstic dimecres passat contra l'Osasuna, que li permetran lluitar fins al final per l'ascens directe a primera (1-0).

“La clau és la confiança que tinc”, va assegurar després del partit Naranjo, que personifica millor que cap altre jugador grana l'estat de gràcia d'un equip que guanya també quan no juga bé. En la primera meitat, Naranjo va xutar malament, molt alta, una falta, i quan Emana en va provocar una altra a la part final del partit pocs s'esperaven que Naranjo tornés a ser l'encarregat d'executar-la, incloent-hi Vicente Moreno, que després del matx va admetre que va estar a punt de dir al davanter que no la xutés. Ell tenia molta confiança i va superar Nauzet amb una canonada col·locada que va entrar després de tocar el pal dret. Naranjo, que encara no havia marcat de falta, va afegir un altre gol al seu repertori d'accions decisives, que apropen el Nàstic al somni de l'ascens.

LES FRASES

La clau és la confiança que tinc. En la segona falta vaig dir als companys que marcaria. Les coses em surten en partits decisius
L'únic que tenim al cap és l'ascens directe. Ho donarem absolutament tot per aconseguir-ho
José Naranjo
davanter del nàstic

El Lugo, un dels dos botxins de la segona volta

El Nàstic té demà un partit transcendental al camp del Lugo, que no s'hi jugarà res perquè, amb sis punts per disputar, té les places de fase d'ascens a set i les de descens, a deu. Tot i això, Vicente Moreno no es refia gens i recorda que és un dels dos únics equips que ha derrotat el Nàstic en la segona volta. Va ser en la jornada 20 al Nou Estadi (1-2), abans que l'equip tarragoní iniciés una sèrie de dotze partits sense perdre que es va acabar en la visita a l'Osca (2-0). Després de la derrota a El Alcoraz, el Nàstic encadena set enfrontaments sense perdre, una dinàmica que els grana esperen que es mantingui fins al final. Per al partit de Lugo (diumenge a les 20.00 h), Victente Moreno espera tornar a tenir tota la plantilla disponible, incloent-hi Gerard Valentín i Madinda, amb algun problema físic aquests darrers dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)