Nàstic

futbol

segona divisió a

“El Leganés té coses a perdre; nosaltres, no”

Nàstic. Iago Bouzón admet que els ‘pepineros' depenen d'ells mateixos, però creu que aquesta pressió els pot passar factura

El Nàstic afronta la jornada determinant de dissabte entre caut i il·lusionat. La plantilla grana és conscient que pujar a primera per la via ràpida és molt difícil, perquè ha de guanyar a casa l'Alavés, ja ascendit, i esperar una ensopegada del Leganés al camp del Mirandés, que ja no s'hi juga res. És difícil, sí, però no impossible, i per això l'equip té fe. De fet, el central Iago Bouzón té una particular manera de veure la jornada. Admet que el Nàstic parteix amb desavantatge, però creu que tot és molt relatiu. “És cert que el Leganés depèn d'ell mateix, però també és el que té tota la pressió”, explicava ahir el gallec, que afegia: “Els que han aconseguit alguna cosa, que és arribar a l'última jornada segons, són ells. És per això que ells són els que tenen alguna cosa a perdre, nosaltres en canvi només podem guanyar, i això és un cert avantatge.”

Dit això, Bouzón també té molt clar que estar pendents del que passi a Anduva és més dolent que no pas bo. “Perdre forces mirant allà no ens beneficiarà, ens hem de centrar a guanyar l'Alavés”, va dir el jugador del Nàstic, que considera que cal mantenir la línia de tota la temporada. Res de sorolls ni distraccions: “L'equip no ha de fer res diferent al que hem fet fins ara. Hem estat molt regulars i cal que mantinguem la identitat, perquè tot el que estigui fora d'allò normal, ja sigui per dalt o per baix, no ens beneficia. Ens hem d'abstraure del que passi fora, fer el nostre partit i després ja ho veurem.”

LA FRASE

Qui té ara tota la pressió és el Leganés, que és qui ha aconseguit situar-se segon
Iago Bouzón
central del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)