Nàstic

Futbol

Segona divisió A

El dia dels adéus

Nàstic. El club grana ha decidit no renovar Marcos i Palanca. El balear marxa després de quatre cursos en què ha estat un dels grans pilars i el tarragoní, després d'un any irregular

El Nàstic vol deixar definides les baixes abans de començar a anunciar els fitxatges, i ahir va fer oficial que no renovarà el contracte a dos dels seus homes d'atac. El davanter centre Marcos i l'extrem Miguel Palanca no seguiran vestint la samarreta grana la temporada que ve. Se'n van dos jugadors que van començar la temporada tenint força pes, però que l'han anat perdent a mesura que s'ha acostat el final de lliga.

Especialment sensible, sobretot en l'aspecte social, és la baixa de Marcos Jiménez de la Espada, que va arribar a Tarragona l'estiu del 2012 i de seguida es va convertir en un dels pesos pesants del Nàstic, sobretot en aquells anys d'apatia, quan l'equip va aterrar a segona B. De fet, en les tres campanyes en què els tarragonins van militar a segona B, ell va ser el referent ofensiu de l'equip. Va fer 17 gols en la primera campanya, 11 en la segona i 11 en la tercera, amb dianes determinants, com la que va marcar el dia de l'ascens a segona B contra l'Osca. Marcos, amb tot, se'n va havent jugat 135 partits de lliga i play-off amb el Nàstic i havent fet 43 gols, quatre dels quals aquest últim curs.

També marxarà l'extrem Miguel Palanca, que va recalar al Nàstic l'estiu passat procedent del Numància. El tarragoní va començar entrant força en els plans de Vicente Moreno, sobretot en el primer tram de la temporada, però la seva presència a l'equip es va anar diluint amb el pas de les jornades. Amb aquestes dues baixes, el club inicia l'operació sortida, que tindrà nous episodis. Fali marxarà segurament cedit al Barça B i el club no compta amb Mousa.

LES XIFRES

135
partits
ha jugat Marcos amb el Nàstic entre la lliga i les fases d'ascens, en què ha marcat 43 gols.
940
minuts
ha disputat Miguel Palanca aquesta temporada en 11 partits en què ha fet un gol.

Àlex López, únic davanter centre

Si hi ha zones del camp, com ara la defensa, molt ben cobertes, les posicions d'atac són les que centraran bona part dels esforços de la secretaria tècnica aquest estiu. I és que l'adéu de Naranjo, Marcos, Palanca, Aníbal i Emana, i també la retirada de Xisco Muñoz, fa que ara per ara l'únic davanter natural que hi ha a la plantilla del Nàstic sigui Àlex López, un futbolista que, llastrat per les lesions, no ha tingut gaire protagonisme aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)