1a femenina

El Barça queda en blanc

Copa. Una mala primera meitat en la final condemna el Barça, que queda sense cap títol aquest curs. Les blaugrana van reaccionar amb el doblet d'Hermoso però va resultar insuficient

La sensació de progressió del futbol femení a Can Barça que va deixar el bon paper a Europa no s'ha reflectit amb els títols. La importància del rècord d'assistència al Miniestadi contra el PSG i els esforços de l'entitat a professionalitzar l'equip no han estat acompanyats de trofeus a les vitrines. I tot ha passat per ben poc, però ha passat. El conjunt blaugrana va perdre la lliga per un punt i ahir va perdre la copa per una mala primera mitja hora en la final. Els tres gols que va etzibar l'Atlético van posar molt coll amunt la final malgrat els esforços de Jennifer Hermoso amb dues dianes. Les colchoneras van alçar un mur i el Barça femení queda en blanc per primera vegada des del 2010. El gol inicial d'Ángela Sosa, amb un xut sec des del vèrtex de l'àrea, va destarotar els plans de l'equip de Xavi Llorens, que va haver d'assumir un rol molt diferent del rol al qual havia estat acostumat durant tot el curs. L'Atlético, amb avantatge en el marcador, va trobar espais per fer circular la pilota i va tancar el Barça al seu propi camp generant perill constant. Així, es va arribar a la primera mitja hora de partit amb un resultat de 0-3 perquè Sílvia Meseguer va rematar des de la frontal un mal refús del primer pal en un córner i posteriorment Esther va rematar lliurada de marcatge dins de l'àrea. L'energia que va impulsar el Barça en el segon temps va tenir nom i cognoms: Jenni Hermoso va retallar distàncies provocant un penal i executant-lo ella mateixa i cinc minuts després llegint bé una jugada de Bárbara. El partit havia canviat del tot perquè les blaugrana tenien collat el seu rival, que, a partir d'aquí, va demostrar molta maduresa. El partit es va aturar per les faltes, les targetes, les substitucions i la voluntat de l'Atlético de defensar-se. L'últim revés abans del xiulet final per a l'equip de Xavi Llorens va ser l'expulsió de Melanie, que va deixar el Barça en inferioritat numèrica els últims 5'.

BARÇA2
AT. MADRID3

BARCELONA: Paños, Bergara (Bárbara, 46'), Ruth García, Unzue, Melanie, Gemma (Aitana, 52'), Diéguez, Jenni Hermoso, Alexia (Sandra, 84'), Torrejón i Olga García (Patricia, 46'). ATLÉTICO DE MADRID: Lola, Kenti, Ángela Sosa, Sonia Bermúdez (Vanesa, 88'), Esther (Nagore 59'), Sampedro, Priscila (Beltrán 74'), Sílvia Meseguer, León, Bores i Cazalla. GOLS: 0-1 (5') Ángela Sosa. 0-2 (14') Sílvia Meseguer. 0-3 (29') Esther González. 1-3 (58') Jenni Hermoso, de penal. 2-3 (63') Jenni Hermoso. ÀRBITRE: Marta Frías. T.G.: A Miriam, Bonmatí i Bárbara pel Barça; a Sonia Bermúdez i Sampedro, per l'Atlético. T.V.: A Melanie, del Barça, per doble amonestació (85'). PÚBLIC: Uns 2.000 espectadors a la ciutat esportiva de Las Rozas.

ELS VESTIDORS

En el primer temps no hem corregut i en el segon sí. O poses ganes o et superen. Però ja estàvem avisades del que ens podria passar
Fas una bona temporada per acabar quedant molt per sota de l'any passat
Xavi Llorens
entrenador del barça
Teníem esperances en la copa. Ha faltat intensitat i actitud en la primera part
Marta Unzué
capitana del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)