Internacional

JJOO DE RIO

FUTBOL

Neymar porta a Brasil a les semifinals

Futbol. El davanter del Barça marca davant Colòmbia i col·loca a prop de les medalles als amfitrions, que lluitaran per ser a la final davant Hondures

La ‘canarinha' serà a semis. Neymar i companyia s'han classificat a l'Arena Corinthians de Sao Paulo després de superar als quarts de final a Colòmbia, amb un gol de falta directe als dotze minuts de partit del davanter del FC Barcelona, i un altre en la recta final de Luan, amb un gran xut enverinat des de fora de l'àrea. Neymar, que ha superat les seves molèsties al turmell per poder disputar aquest encontre, ha superat per baix a Bonilla en una falta magistral al minut 12. A partir d'aquí el partit s'ha endurit i els visitants han vist vàries targetes. La baralla s'ha desencadenat al minut 40 amb l'estrella del Barça com a protagonista. Per sort, amb el descans ha arribat la calma. A la represa, i amb dos canvis efectuats pel conjunt colombià, s'ha vist poc futbol. Luan ha sentenciat al minut 82 i ha assegurat la classificació, molt celebrada per Neymar amb el xiulet final. Ara, els amfitrions s'enfrontaran dimecres a Maracanà en semifinals a Hondures, que ha guanyat 1-0 a Corea del Sud. La final, a un pas.

BRASIL 2
COLÒMBIA 0

BRASIL: Weverton, Zeca, Caio, Marquinhos, Renato, Douglas, Luan, Barbosa (Maia 66'), Neymar, Gabriel Jesús (Rafinha 87'), Walace. COLÒMBIA: Bonilla, Tesillo, Balanta, Lerma, Pabon, Gutiérrez, Preciado (M. Borja 45'), Roa (Rodríguez 80'), Palacios, Barrios (Pérez 45'), C. Borja. GOLS: 1-0 (12') Neymar. 2-0 (82') Luan. ÀRBITRE: Cuneyt Cakir. Ha ensenyat targeta groga a Neymar, de Brasil, i a Palacios, Preciado, Barrios, M. Borja, Gutiérrez i Lerma, de Colòmbia. PÚBLIC: Text.