Nàstic

futbol català

Nàstic

L'asturià es reivindica

Nàstic. Juan Muñiz, que volia marxar abans de començar la lliga, va fer de falta directa, la seva especialitat, el gol salvador contra el Llevant. Afirma que l'episodi està oblidat i mira endavant

El moment més esperat per Juan Muñiz va arribar en el minut 84 del partit de diumenge entre el Nàstic i el Llevant. Amb 0-1 en el marcador, els tarragonins van forçar una falta a la frontal de l'àrea gran. Especialista en aquests llançaments, feia dies que n'assajava, i tenia ganes de poder demostrar per fi amb la samarreta grana la seva destresa a pilota aturada, a banda dels córners i les faltes per centrar a l'àrea. La posició era idònia per a ell i no va fallar. Va xutar amb l'esquerra prop de l'escaire de Koke, que va volar però no hi va poder arribar. La celebració va ser una descàrrega de tensió, pel punt aconseguit per l'equip en un partit complicat i perquè ell mateix deixa enrere unes setmanes en què s'ha parlat de la seva possible marxa.

Fitxat el gener del 2015, Muñiz no va tenir el protagonisme esperat en la segona volta de la temporada passada, i temia que en la nova campanya, amb uns quants fitxatges per al mig del camp i la segona línia d'atac, encara disposés de menys oportunitats. Es va plantejar la marxa, però en va parlar amb el tècnic, Vicente Moreno, i finalment va decidir quedar-se, motivat per lluitar per la titularitat. “Van ser moments que són del passat, ja està oblidat, suposo que per al mister també, perquè ja es va parlar. Estic centrat en el que toca”, va afirmar Muñiz després del partit contra el Llevant. Moreno va assegurar que se n'alegrava pel jugador asturià, ja que considera que “li feia falta”. “Li hem d'exigir que ho faci més, té molta qualitat i ell mateix s'ha posat el llistó alt”, va afegir el tècnic valencià.

Probablement, Juan Muñiz es va veure afavorit per l'allau de baixes que el Nàstic va tenir diumenge, però el que és evident és que va saber aprofitar l'oportunitat. L'asturià és conscient que no hi ha millor moment per reivindicar-se que l'inici de la temporada, ja que si té un bon rendiment es pot guanyar el fet de ser un futbolista important durant tota la campanya.

El gol de Muñiz també va tenir una gran importància en l'àmbit col·lectiu, ja que va servir perquè el Nàstic es mantingui sense derrotes, per bé que amb tres empats. En els tres partits, els gols amb què els tarragonins van salvar un punt, com el de l'exsportinguista, van arribar en els últims minuts.

Uns quants hem estat assajant faltes i tenia ganes que n'arribés una. Espero donar més punts
Juan Muñiz
migcampista del nàstic
Me n'alegro per ell, li feia falta. Li hem d'exigir que ho faci més, ell mateix s'ha posat el llistó alt
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Van ser moments que són del passat. Ja està oblidat, suposo que per al ‘mister' també, ja que ja es va parlar. Estic centrat en el que toca

Àlex López, un altre lesionat

El davanter Àlex López no va acabar el partit contra el Llevant per culpa d'una lesió fibril·lar que farà que es perdi el partit de copa de demà al Nou Estadi contra el Numància (a les 7). La baixa del calafellenc s'uneix a les moltes que té el Nàstic. Dimitrievski, Madinda, Kakabadze i Djetei no hi seran perquè juguen amb les seves seleccions i, en principi, tampoc hi podran participar Uche, Tejera, Lobato, Stephan Emaná i Jean Luc, que van ser baixa contra el Llevant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)