2a divisió A

ANÀLISI

“Les diferències entre la gran majoria són molt petites”

Veus un partit, i les diferències entre els dos rivals solen ser molt petites. De moment, només el Llevant, un dels que arriba de primera, està destacant. Estan competint molt bé i hi ha molt bona comunió entre afició, entorn i equip. Òbviament, això és molt llarg i pots tenir un mes dolent, però tampoc crec que hi hagi ratxes bones molt llargues de gaires equips, amb la qual cosa té avantatge. A més, els tres equips que van baixar de primera tenen pressupostos molt superiors a la resta i han pogut formar les millors plantilles. De la resta, tenir un milió més que l'altre no et garanteix res. Les diferències pressupostàries grans són a primera. Aquí, més enllà del Rayo, el Getafe i el Llevant, les diferències entre la gran majoria d'equips són molt petites. I altres anys han baixat equips com el Betis i el Vila-real, que ja es veia que eren a segona A de passada. Que als d'ara el costi una mica més és normal. Tot està tan igualat que pots estar en la part baixa ara i ser a temps d'escalar molts llocs en poques jornades.

Sorprèn veure el Nàstic a baix, tot i que crec que podria tenir algun punt més, que faria que la situació es veiés menys crítica del que sembla. A Girona, també va passar després d'un play-off, com si baixés el suflé. El més important és que el Nàstic té temps de sobres per revertir la situació. Al Reus, se l'ha de felicitar. És molt solvent i complicat de superar. És un equip; aquesta és la seva virtut. I el Girona també va fent, en zona de play-off i clar aspirant. No veig equips capaços de guanyar cinc partits seguits, i això vol dir que si fas una seqüència d'anar puntuant, amb algunes victòries, en tens prou per ser a prop de dalt.

Hi ha hagut dos canvis a la banqueta. Sóc dels que pensa que és important tenir clar el nivell de la plantilla i deixar treballar, amb paciència, excepte que hi hagi una crisi de confiança. Però la nostra cultura, en això, no canvia. Forma part del negoci.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)