2a divisió A

Julià s'endú Agné al Saragossa

2a divisió A. El tècnic de Mequinensa, que va arribar ahir a un acord amb el club aragonès, serà presentat avui al migdia i dirigirà el primer entrenament a la tarda. Un altre extècnic del Girona, Rubi, hauria refusat la proposta

El director esportiu del Saragossa, Narcís Julià, va escollir Raül Agné com a recanvi de Luis Milla, destituït diumenge passat després de l'empat a Valladolid (0-0). Agné, sense equip des que el curs passat el Tenerife el va fer cessar en l'onzena jornada de lliga, dirigirà el seu tercer equip a la divisió de Plata després d'haver-ho fet al Girona (99 partits a segona A per a un total de 141 a la banqueta del club de Montilivi) i al Recreativo de Huelva (28 partits).

L'elecció va estar envoltada de misteri perquè tot feia pensar que Narcís Julià tancaria la contractació d'un altre extècnic del Girona, Rubi, el qual s'hauria fet enrere a última hora perquè la possibilitat de fitxar per un equip de primera divisió sembla força pròxima. El Saragossa va decidir suspendre l'entrenament d'ahir perquè no tenia tècnic.

A la tarda, el club aragonès va anunciar la contractació d'Agné, que possiblement arribi a Saragossa amb el seu cos tècnic de confiança, format per Rodri i Toni Masferrer (la destitució de Milla també va arrossegar el seu equip de col·laboradors). El tècnic de Mequinensa, que es va formar en les categories inferiors del Saragossa i va jugar amb el filial aragonès, serà presentat aquest migdia i a la tarda ja dirigirà la primera sessió. Debutarà dissabte a la Romareda contra l'Almeria.

Curiosament, Agné ha estat contractat pels dos germans Julià. L'estiu del 2010 va ser Xavi Julià qui va apostar per Agné per dirigir la nau del Girona en el curs 2010/11, coincidint amb l'adquisició del club per part de Josep Delgado. Ara ha estat Narcís qui ha apostat per ell al Saragossa. De fet, l'actual director esportiu del club aragonès ja va temptejar Raül Agné per dirigir el filial del Barça.

Greu lesió de Xumetra

L'exjugador del Llevant, l'Elx i el Girona, Jordi Xumetra, estarà entre quatre i sis setmanes de baixa. Les proves mèdiques han revelat que té fracturat el peroné. El futbolista de l'Estartit ha jugat diverses setmanes amb molèsties i fins ahir els metges no li van detectar l'abast exacte de la lesió. El primer diagnòstic, del setembre, era d'un esquinç al turmell dret. Per tant, el gironí ha estat jugant amb dolor i delmat des de fa diversos enfrontaments. Agné va coincidir amb Xumetra el primer any del Girona a segona A (2008/09) i va utilitzar bàsicament el futbolista com a revulsiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)