Nàstic

futbol

2a divisió a

Els dos extrems

Nàstic. L'equip grana, que no surt de l'última posició ni es treu de sobre l'angoixa, visita el terreny de joc del líder intractable, el Llevant, que encara no ha perdut al Ciutat de València

Dos estats d'ànims oposats, dues realitats molt diferents, dos extrems, es veuen les cares aquesta tarda al Ciutat de València. El Llevant, líder intractable, rep el cuer, un Nàstic que no aconsegueix abandonar l'última posició ni treure's de sobre l'angoixa que arrossega des de l'inici del campionat. Els tarragonins, però, no volen donar el braç a tòrcer, conscients del valor anímic d'una victòria de prestigi, mentre que els valencians no es refien gens ni mica del Nàstic.

El Llevant, que no ha perdut a casa, té un marge molt significatiu de punts respecte al tercer i al setè, de manera que la seva posició d'ascens directe és molt ferma. Tot i això, Juan Ramón López Muñiz entona un discurs segons el qual tot el que han fet fins ara no serveix de res i han de mantenir el nivell. A més, considera que, per afrontar els partits, no s'ha de mirar la classificació, ja que qualsevol equip pot donar la sorpresa: “El Nàstic va començar com a favorit, però entre poder estar a dalt i caure a baix hi va molt poc. Els falta tranquil·litat. Ara, amb el canvi d'entrenador i també d'estil, segur que intentaran créixer.”

Juan Merino espera que el seu equip retrobi les sensacions de la seva primer a i única victòria a la banqueta del Nàstic, la de fa dues setmanes al camp del Lugo. L'empat sense gols de l'última jornada contra l'Osca al Nou Estadi, en un partit gris dels grana, va desencisar una afició que esperava la segona victòria consecutiva i que el seu equip abandonés l'última posició i s'apropés a les de permanència, que ara estan a tres punts de distància. Merino no descarta la victòria al Ciutat de València, ja que considera que al Llevant “se li pot fer mal”. “Derrotar-los al seu estadi, on segurament hi haurà un gran ambient, suposaria reforçar la nostra moral”, afirma el tècnic andalús, que és conscient, de totes maneres, del potencial del rival: “És un equip que té molta qualitat i que en defensa treballa amb humilitat.” Merino podria mantenir el 5-3-2 dels últims partits, tot i que assegura que té alternatives per afrontar un duel en què no disposa dels lesionats Lobato i Stéphane Emana ni de Djetei, que encara està en la copa d'Àfrica. Àlex López va quedar ahir fora de la llista per decisió tècnica.

LES FRASES

Al Llevant se li pot fer mal. Derrotar-los al seu terreny de joc suposaria reforçar la nostra moral
Juan Merino
entrenador del nàstic
No hi ha favorits ni classificació ni currículums, només un rival dur al qual hem de superar
Juan R. López Muñiz
entrenador del llevant

La victòria equival a deixar l'última posició

Juan Merino va dir quan va ser presentat que el seu primer objectiu era deixar l'última posició, un fet que permetria veure el futur amb més optimisme i deixar de ser l'equip al qual tothom vol guanyar. Després de la derrota d'ahir del penúltim, el Mirandés, que té dos punts més que els grana, el Nàstic ja sap que en cas de victòria deixarà l'últim lloc. L'Almeria també té dos punts més que els tarragonins, i avui visita el Rayo Vallecano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)