Territorial

Els grans favorits no fallen

Fases finals. El primer dia de les fases finals va transcórrer sense grans sorpreses en les principals categories, amb els candidats complint les expectatives i oferint un gran nivell

La jornada d'avui de les fases finals del MIC promet emocions fortes, i és que en la primera jornada d'eliminatòries d'ahir tots els grans favorits van complir els pronòstics. L'únic gran equip estranger que va caure a les primeres de canvi va ser el Xakhtar juvenil, que va ser eliminat pel Figueres en la tanda de penals.

En la categoria juvenil el Màlaga, que s'ha proclamat campió en les tres últimes edicions, ha arribat als quarts de final golejant els seus rivals tot i venir amb un equip sense juvenils d'últim any –entre ells destaca l'absència del punta cedit pel Girona Joel Arimany–. L'Aspire, el Barça i el Vila-real, els altres grans favorits, també estaran als quarts que avui al matí es jugaran entre Caldes de Malavella i Tossa de Mar.

Els quarts de final de la categoria cadet, que aquest matí es disputaran íntegrament a Sant Feliu de Guíxols, també tindran la presència dels grans clubs, encapçalats pel Manchester, l'Espanyol, el Vila-real, el Barça i l'Aspire. D'entre els grans només hi faltarà el Bayern de Munic, que va ser eliminat per l'Aspire.

El cartell de la competició infantil, que es jugarà a Begur i Palafrugell, tampoc està decebent. L'Espanyol, el Barça –el vigent campió de la categoria–, l'Inter i l'Atlético de Madrid són els grans clubs que es troben entre els candidats, juntament amb un Celta que ha sorprès mostrant un nivell molt elevat.

Els equips catalans, amb molt bona nota

El Barça i l'Espanyol parteixen com a favorits en totes les categories en què participen i ahir es van classificar per a tots els quarts de final. A banda dels dos grans, però, la participació catalana ha aprovat amb molt bona nota en aquesta edició del MIC i avui hi haurà equips del territori presents pràcticament en tots els camps. De fet, dels 40 equips que segueixen vius en les fases finals 15 són catalans: el Llagostera, el Sant Andreu i el Barça en categoria juvenil; l'Espanyol, el Sant Andreu, el Barça i el Sabadell en cadets; el Vic Riuprimer, l'Espanyol i el Barça en infantils –hi haurà derbi barceloní a quarts de final–; l'Espanyol, el Badalona i dos Mercantils en alevins futbol 7 i el Barça en alevins futbol 11.

Més enllà dels que ahir es van classificar per a les últimes eliminatòries, també va destacar la participació d'altres equips com la Penya Bons Aires, que amb un equip fet per juvenils de primer any es va classificar per a vuitens de final i va plantar cara al Màlaga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)