Territorial

Palamós pren protagonisme

Avui, les primeres finals. Palamós coronarà aquesta tarda a partir de les 16 h els primers campions del torneig. Els finalistes encara s'hauran de determinar al matí en les eliminatòries prèvies

Aquesta tarda l'estadi municipal Palamós-Costa Brava respirarà futbol pels quatre costats en una jornada que, després de tres dies intensos, servirà per repartir els primers èxits del MIC 2017 i algunes decepcions. Serà el punt final de la competició en les categories D (alevins futbol 11), E (alevins futbol 7) i F (femení juvenil-cadet). Els finalistes, però, encara no es coneixen, i és que a tots ells encara els queda un llarg camí.

Els petits aixequen el teló

Els més petits del torneig seran els encarregats d'obrir la jornada a les 16 h amb la final d'alevins futbol 7. Abans, al matí, es disputaran els quarts de final i les semifinals entre Palamós i Sant Antoni de Calonge. Entre els vuit participants destaca l'Espanyol, que intentarà revalidar el títol per tercera vegada consecutiva, i també la participació de dos equips del Mercantil.

La segona final, a partir de les 17 h, serà la de la categoria d'alevins futbol 11, una de les que més expectació generen i que ha mostrat un gran nivell aquests dies. En aquest cas les eliminatòries prèvies es disputaran a l'Escala i a Torroella de Montgrí. El Manchester, el Barça i el Madrid parteixen com a grans candidats.

El femení com a cloenda

Els equips participants en la categoria femenina són els que més a prop estan de l'èxit, ja que avui només els falta disputar les semifinals i la final. En la primera semifinal se les hauran dos equips que han fet un torneig immaculat, sense haver encaixat cap gol: el Barça i l'Atlètic de Madrid. En l'altra, el PSG s'enfrontarà al Region One.

El gran atractiu es pot produir en el cas d'una final, que es jugarà a les 18.15 h, Barça-PSG, ja que serviria com a magnífica prèvia per a l'eliminatòria de semifinals de la lliga de campions femenina que es disputarà entre la setmana que ve i la següent.

ALEVINS FUTBOL 11
Quarts de final
1. Tuttifutbol - Man U
9 h 2. Athletic - Barça
9 h 3. Southampton - Alboraya
9 h 4. Madrid - Stoke
9 h
Semifinals
5. Guanyador 1 - Guanyador 2
11 h 6. Guanyador 3 - Guanyador 4
11 h
Final
7. Guanyador 5 - Guanyador 6
17 h
ALEVINS FUTBOL 7
Quarts de final
1. Mercantil A - Badalona
9 h 2. Manhattan - Espanyol
9 h 3. Mercantil B - València
9 h 4. Lyon - PSG
9 h
Semifinals
5. Guanyador 1 - Guanyador 2
11 h 6. Guanyador 3 - Guanyador 4
11 h
Final
7. Guanyador 5 - Guanyador 6
16 h
FEMENÍ
Semifinals
1. Barça - Atlètico
09.45 h 2. Region One - PSG
11.00 h
Final
Guanyador 1 - Guanyador 2
18.15 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)