Territorial

Avui sí que s'ha d'omplir

Montilivi. Els organitzadors del torneig confien a omplir, si el temps ho permet, les graderies de l'estadi després d'haver-se quedat l'any passat amb la mel a la boca

Ahir l'ambient a Palamós va fer molt goig tot i que va començar a decaure després de la final de l'aleví futbol 11 a causa de la pluja que va caure a la Costa Brava. En principi, però, no ha de ser res comparat amb el que es viurà avui a Montilivi, l'escenari de les grans cites d'aquest MIC.

L'any passat l'estadi gironí s'estrenava en les finals i no es va aconseguir omplir de gom a gom com hauria desitjat l'organització. Aquest any, però, els directius del torneig confien a poder celebrar el ple. “En aquesta edició hi tenim més equips participants que mai, que ja vol dir centenars de persones més, i, a més, com que ja no és el primer any a Montilivi i el MIC va creixent, esperem que el ressò també hagi crescut”, analitza el president del MIC David Bellver.

Amb entrada gratuïta

Les invitacions per assistir a les finals, que arranquen aquest matí a les 10, es poden recollir a tres seus de Girona: l'oficina de turisme, a les oficines del pavelló de Fontajau i a la seu de la Federació Catalana de Futbol. “Ja vam quasi emplenar el dia de la inauguració i demà esperem que ja no només siguin els mateixos equips participants els que acudeixin a l'estadi, sinó que la gent de Girona que vulgui veure un bon espectacle reculli la invitació i ens ajudi a omplir Montilivi”, va valorar Bellver.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)